Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spideyho protivníci jedou sólo


ikona
Mr. Hlad
Spider-Man se chystá na sequely, ale v kině do toho ve vlastních filmech šlápnou i jeho protivníci 

Sony chce ze Spider-Mana udělat nové Avengers s hromadou sólovek, spin-offů a podobných věcí, to bylo řečeno víceméně na plnou hubu. Zatímco první díl nové série byl osekaný o poměrně velkou část motivů a vlastně šlo o docela komorní záležitost, zdá se, že u dalších dílů dojde k několika zásadním změnám. The Amazing Spider-Man 2, který do kin dorazí už příští rok, představí hned tři záporáky. Jamie Foxx si zahraje Electra, Paul Giamatty obřího Rhina a dorazí i Green Goblin. O dva roky později bychom se měli dočkat trojky a v roce 2018 i čtyřky. To, že Andrew Garfield má smlouvu jen na tři filmy, ale zatím nikdo příliš neřeší.

 

U Sony se ale rozhodli jít dál. Scenáristé dvojky Alex Kurtzman a Robert Orci k sobě přibrali pár nováčků. Spolu s televizákem Jeffen Pinknerem chystají trojku, Ed Solomon od Mužů v černém jim pomůže se sólovkou Venoma a Drew Goddard (Světová válka Z, Chata v horách) s nimi bude dělat na spin-offu o Sinister Six, týmu největších Spideyho protivníků, z nichž část uvidíme v akci už příští rok ve dvojce. Jak to bude s účastí Marca Webba, to se zatím neví. Nejspíš nebude v lidských silách režírovat všechno (zatím jeho jméno nefiguruje ani u třetí části), ale pořád se s ním počítá minimálně na pozici člověka, který bude spolu se scenáristy a producentskou dvojicí Avi Arad a Matt Tolmach do všeho kecat a snažit se, aby to celé dávalo alespoň trošku smysl. Uvidíme, kolik pavoučích filmů tu za pár let bude.

---

Vytáhni v hospodě: V dvojce The Amazing Spider-Man se měla objevit i Mary Jane. Nakonec však tvůrci všechny scény Shailene Woodley vystřihli, protože ve filmu bylo moc postav.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace