Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Zadarmo na Oldboye


ikona
Mr. Hlad
oldboysoutez
Americký remake kultovní korejské pecky se blíží do našich kin. A my pro vás máme lístky na premiéru! 

Korejský Oldboy je film, který před pár lety totálně uhranul publikum na filmovém festivalu v Karlových Varech a s ním i celý svět. Originální drama plné efektních akčních scén, překvapivých zvratů, skvělých herců a neobvyklé atmosféry se po právu stalo kultem. V recenzi na MovieZone si svého času vybojovalo velmi solidních 9/10. Teď přišel čas pro remake. S novou verzí koketovali lidé jako Will Smith nebo Daniel Craig, ale nakonec se režisér Spike Lee rozhodl do hlavních rolí obsadit Joshe Brolina, Samuela L. Jacksona nebo Sharlta Copleyho. Pokud chcete vidět, jak se mu výsledek povedl, dozvíte se to už 5. prosince. Ale můžete u toho být i zadarmo a dřív než ostatní.

Ve spolupráci se společností Bontonfilm tu pro vás máme soutěž, ve které se hraje o 5x2 lístky na vstup na premiéru. Jedna se koná 3. 12. ve 20:00 v pražském kině ATLAS a druhá 4. 12. ve 20:30 v brněnském kině SCALA. Když nám správně odpovíte na jednoduchou otázku, můžete si na ně taky vyrazit. Takže: kolik let stráví hrdina původního korejského Oldboye v zajetí? Odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz do pondělí 23:59. Do předmětu napište Soutěž Oldboy – Praha nebo Soutěž Oldboy – Brno podle toho, jakou premiéru byste chtěli navštívit.

Hodně štěstí

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace