Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Affleck, Damon a comicsová spolupráce


ikona
Mr. Hlad
ben affleckmatt damon
Oscaroví tvůrci se chystají na comicsovou adaptaci. Tahle bude ale trošku jiná 

Ben Affleck je nový Batman. Smiřte se s tím. Matt Damon na druhou stranu pořád ještě žádnému comicsovému filmu jméno nepropůjčil, to se teď ale změní. Alespoň částečně. Hollywoodští  kámoši, kteří se dělí o Oscara za scénář k Dobrému Willu Huntingovi , už spolu na několika dalších projektech dělali, ať už jako herci, nebo jako producenti. Teď se rozhodli svými jmény zaštítit adaptaci méně známého ale celkem zajímavého comicsu Sleeper. Ten napsal Ed Brubaker, tvůrce příběhů Captaina Americy, z nichž bude vycházet i filmový sequel. Sleeper je však o poznání drsnější záležitost.

Hlavním hrdinou je totiž chlapík, který neumí létat ani mlátit protivníky metrovým superkladivem, ale dokáže absorbovat bolest jiných lidí. A tu pak vpálit protivníkům přímo do držky. Předloha je prý velmi temná a vychází z klasických noir detektivek. Před pěti lety si na ní vylámali zuby Tom Cruise a Sam Raimi. Místo nich tu teď máme Damona, Afflecka a Shawna Ryana, tvůrce seriálu Policejní odznak, v němž ukázal, že to s drsňáky celkem umí. Na jméno režiséra nebo na casting je ještě brzy, ale Damon by možná nějakou tou comicsovou rolí opovrhnout nemusel.

Vytáhni v hospodě: Damon s Affleckem pracoval už v roce 1989. Objevili se jako komparz ve Hřišti snů

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace