Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Předvánoční dávka klasik na Blu-ray

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Určitá radost je na místě, zrovna tituly, který Karel zmiňuje v článku jsou uberpecky. ALE! Jenom ti Hitchockové jsou zpravidla remasterovaný. Z toho zbejvajícího výberu už pak jenom JFK (a furt to není super). 3 dny Kondora vypadají lehce nadprůměrně (rozuměj všechno od kontrastu přes ostrost až množství zrna a šumu značně kolísá), taková Sofiina volba je přepisovej průser jako vrata a zbytek se taky nepohybuje v moc velkej výšinách.

Ale za sebe bych z těch starejch pecek klidně doporučil cokoli ze tří Deanovek, který u nás vyšly v remasterech (lehce nadprůměrnejch, ale to je chyba výchozího materiálu, kterej byl podle všeho na odpis) a mají hromadu bonusů, a miniálně ještě Wilderův Byt vypadá a je fantastickej. A pokud se nepletu, teď vyšla i 3D verze Čaroděje ze Země Oz, u který se prej konverze hodně povedla.

Jinak mám echo, že příští rok bude na katalogovky slabší. Magic Boxu se tyhle starý věci nedaří prodat (pravda, snažit se prodávat starý westerny napadne jenom blba z distribučky), a tak na chvíli zase vsadí jenom na novinky. Nějaký bližší info není. Ale s tou kolekci Hitche je to bledý.
278548
Určitá radost je na místě, zrovna tituly, který Karel zmiňuje v článku jsou uberpecky. ALE! Jenom ti Hitchockové jsou zpravidla remasterovaný. Z toho zbejvajícího výberu už pak jenom JFK (a furt to není super). 3 dny Kondora vypadají lehce nadprůměrně (rozuměj všechno od kontrastu přes ostrost až množství zrna a šumu značně kolísá), taková Sofiina volba je přepisovej průser jako vrata a zbytek se taky nepohybuje v moc velkej výšinách. Ale za sebe bych z těch starejch pecek klidně doporučil cokoli ze tří Deanovek, který u nás vyšly v remasterech (lehce nadprůměrnejch, ale to je chyba výchozího materiálu, kterej byl podle všeho na odpis) a mají hromadu bonusů, a miniálně ještě Wilderův Byt vypadá a je fantastickej. A pokud se nepletu, teď vyšla i 3D verze Čaroděje ze Země Oz, u který se prej konverze hodně povedla. Jinak mám echo, že příští rok bude na katalogovky slabší. Magic Boxu se tyhle starý věci nedaří prodat (pravda, snažit se prodávat starý westerny napadne jenom blba z distribučky), a tak na chvíli zase vsadí jenom na novinky. Nějaký bližší info není. Ale s tou kolekci Hitche je to bledý.
0 0
reagovat
Tuším, že kdysi sme byly hodně blízko k tomu aby u nás vyšla počeštěná verze tý luxusní zahraniční Hitchcockovský edice...
278546
Tuším, že kdysi sme byly hodně blízko k tomu aby u nás vyšla počeštěná verze tý luxusní zahraniční Hitchcockovský edice...
0 0
reagovat
Na cz blůčku se u nás daj sehnat Ptáci, Psycho a Vertigo, zbytek je zatím v nedohlednu ?)

Jinak se ty starší věci dopředu sledujou docela špatně, obvykle se to ví až dost pozdě a ještě se často posouvá vydání. Ale třeba sem zavítá Psema a něco vytasí, ten má v tomhle větší přehled než já :)
278545
Na cz blůčku se u nás daj sehnat Ptáci, Psycho a Vertigo, zbytek je zatím v nedohlednu *?)* Jinak se ty starší věci dopředu sledujou docela špatně, obvykle se to ví až dost pozdě a ještě se často posouvá vydání. Ale třeba sem zavítá Psema a něco vytasí, ten má v tomhle větší přehled než já :)
0 0
reagovat
Serie s Hitchcockem uz tuším vyšla ......
278537
Serie s Hitchcockem uz tuším vyšla ......
0 0
reagovat
Pekný článok...neviete náhodou čo sa chystá na budúci rok na blu-ray , nejaké staršie tituly , Hitchcock ..atd
278453
Pekný článok...neviete náhodou čo sa chystá na budúci rok na blu-ray , nejaké staršie tituly , Hitchcock ..atd
.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se