Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #218 o akční Megan Fox a Thorovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak měla skončit Světová válka Z? Co dostal Wolverine? A je Superman ještě klaďas? 

Vítejte u proklatě comicsového výplachu. Premiéra nového Thora holt má své následky.

Světová válka týdne
Další týden, další zářez pro pány z Jak to mělo skončit. Tentokrát se dočkala finální úpravy Světová válka Z a obzvlášť milovníci žánru by si jí měli hodně užít.

Megan Fox týdne
Na pultech obchodů je nové Call of Duty, které má asi čtyřhodinovou kampaň a žádné Zombie, takže nás moc netankuje. Reklama, která tenhle herní sequel propaguje, ale není vůbec špatná.

Thor týdne
Do kin se vřítila dvojka Thora, pánové ze Screen Junkies ale ještě pořád neměli srovnané účty s jedničkou. Promptně tedy dali dohromady její Upřímný trailer, který je víceméně jen... shrnutím nejzábavnějších scén filmu? OK, ale i tak fajn práce.

Superman týdne
Youtube kanál Screen Junkies nabídl minulý týden ještě jedno video, a to na rozdíl od Thora nebudete chtít minout. Představuje totiž animovanou verzi Supermana, která je přímo inspirovaná filmovým Mužem z oceli. Z fleku bych se na to díval. I když mám pocit, že by tvůrcům došly nápady zhruba po pilotní epizodě.

Smrt týdne
Blockbuster Video je mrtvé. Snad vám to jméno něco říká, jde totiž o největší síť amerických videopůjčoven, která se o filmové fanoušky stará už od roku 1985. Internet a půjčovny digitálních verzí filmů nicméně překopali trh natolik, že řetězec na začátku příštího roku uzavře i 300 zbývajících poboček. Zamávejme tedy jedné éře. A přivítejme tu další, která snad bude podobně film-friendly.

Wolverine týdne
Letošní Wolverine nebyl žádná pecka, alespoň ale každých 10 minut nepředstavoval nového mutanta. James Mangold vyloženě zůstal jen u inspirace japonskou ságou, na závěr ale plánoval jedno veliké fanouškovské pomrknutí. Do filmu se nakonec nedostalo. Tak se na něj podívejte alespoň teď.

Vánoční reklama týdne
Máme začátek listopadu, což znamená, že už se všichni zhruba měsíc chystají na Vánoce. A k pelotonu se nyní přidává i britský obchodní řetězec John Lewis, který hodlá hrát na animované emoce. A docela se mu to daří.

Plakát týdne
Fandovský plakát Thora, ve kterém bůh hromu místo Jane objímá Lokiho, potěšil internet už pár týdnů zpátky. Teď ale způsobil menší poprask i v jednom čínské kině, kam se údajně dostal chybou neinformovaného manažera. Vážně? Já bych za tím hledal spíš povedený kanadský žertík...

Superhrdinové týdne
Comics se v posledních letech zuřivě probojovává mezi uznávané formy umění. Ještě sice bude pár let trvat, než si ho začne vážit většina lidí. Možná to ale celé půjde rychleji, když jim někdo ukáže následující obrázky.

Duel týdne
Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na to, kdo by měl režírovat nový Mortal Kombat. A vypadlo z vás 7 jmen: Guillermo del Toro, Gareth Evans, Michael J. Bassett, Nicolas Winding Refn, sourozenci Wachowští, Uwe Boll a Peter Travis.

Dnes se vrátíme k o něco klasičtějšímu duelu. V roce 2013 šly do kin 4 veliké superhrdinské comicsárny, a to Iron Man 3, Muž z oceli, Wolverine a Thor: Temný svět. Na vás je samozřejmě vybrat tu, která se vám líbila nejvíc, uvést její jméno do předmětu a připsat pár důvodů. Bitva začíná!

 

 

P. S.: Ještě bych rád upozornit, že flameovací příspěvky typu "Ježíš, ty si kokot, jak se ti mohlo x líbit víc než y!", budou v tomto případě nemilosrdně mazány.

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (77)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace