Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Bourne s novým režisérem


ikona
Mr. Hlad
bourne
Jeremy Renner se vrátí v dalším díle Bourneovské ságy. Ale tentokrát s trošku překvapivým režisérem 

Po tom, co to Matt Damon zabalil jako Jason Bourne, na něj měl navázat Jeremy Renner, ale Bourneův odkaz v kině neuspěl tak, jak si asi tvůrci představovali. Rozhodně to nebyl propadák, ale na nového hrdinu se zkrátka diváci nehnali tak jako na toho prověřeného. Do značné míry za to možná mohl i režisér Tony Gilroy, jehož starosvětský styl byl oproti greengrassovskému nářezu celkem razantní změna. Každopádně o sequelu se mluví víceméně od premiéry posledního filmu. A teď se kolem něj dějí zajímavé věci.

Zatímco Jeremy Renner se stoprocentně vrátí a existuje i šance, by mohl dorazit i Matt Damon, Gilroy si opáčko za kamerou nedá. Nahradí ho totiž Justin Lin. Člověk, který udělal z Rychle a zběsile nejvýdělečnější akční sérii současnosti, by měl do Bournova světa přinést trošku víc akce a do kasy producentů víc peněz. Ale nejspíš si na film chvilku počkáme, zatím totiž není hotový scénář a vlastně ani najatý scenárista. Každopádně tahle změna by minimálně po komerční stránce mohla filmu pomoci.

---

Vytáhni v hospodě: Justin Lin se umístil na sedmdesátém místě v žebříčku nejvíce inspirativních amerických Asiatů všech dob.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace