Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock proti démonům


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnson
Dwayne Johnson se chystá vést komando do boje proti silám pekla 

Zdá se, že Dwayne Johnson má už období otravných rodinných komedií za sebou. Letos si dal šesté Rychle a zběsile, solidního Práskače a neztratil se ani ve dvojce G.I. Joe. Příští rok se vrátí k Dieselově partě a zavítá do starověku v Herculovi. A teď to vypadá, že hodlá pořádně srovnat i síly samotného pekla. Jeho novinka s názvem SEAL Team 666 zní jako hodně velká divočina, ale v kině by to mohla být celkem zábava.

Johnsona tu čeká role člena speciální jednotky, jež má za úkol bojovat proti nadpřirozeným monstrům, kultům a démonům. Hlavní hrdina knihy, podle které píše scénář autor Hercula Evan Spiliotopoulos, by měl být mladý kadet, jenž je během výcviku naverbován k elitnímu protidémonskému komandu. Brzy on i jeho noví parťáci zjistí, že stojí proti starobylé sektě, která chce rozpoutat peklo na Zemi. Nebo tak něco, ono je to v podstatě jedno. Každopádně Johnson bude střílet zrůdy a tvářit se u toho drsně. Pokud se sežene i dobrý režisér, mohla by to být fajn zábava.

---

Vytáhni v hospodě: Sám Rock přiznal, že filmový Doom byl totální omyl a fanoušci hry na něj byli naštvaní právem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace