Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí třetí Star Trek?


ikona
Mr. Hlad
J.J. Abrams utekl k Hvězdným válkám a je potřea najít náhradního režiséra pro třetí misi posádky Enterprise. Kdo to bude? 

J.J. Abrams momentálně kutí Hvězdné války a nejspíš o nich budeme psát ještě hodně. Právě teď se kolem nich začal prý motat Chiwetel Ejiofor, o němž bychom mohli díky dramatu Twelve Years a Slave slyšet i v souvislosti s Oscary. Každopádně to, že se Abrams vrhne mezi rytíře Jedi, neznamená, že by se měla Enterprise zaparkovat do garáže. Třetí Star Trek bude, ovšem musí si najít jiného režiséra. A hledání začíná celkem zajímavě. Paramounti a Skydance by totiž rádi k režii ukecali Joea Cornishe.

 

Ten natočil povedené sci-fi Útok na věžák, kde ukázal, že umí za málo peněz předvést solidní věci a zvládne kombinovat akci, hrůzu i humor, a má prsty i ve scénářích Tintina a chystaného Ant-Mana. Uvažovalo se o něm i v souvislosti s režií páté Smrtonosné pasti, kde to nedopadlo, přednost dostal blitkař John Moore a fandové Johna McClanea se z toho vzpamatovávají dodnes. Zápletka třetího Star Treku zatím oznámena nebyla, ale Cornish by mohl být za Abramse solidní náhradou. Sice nemá s velkými filmy zkušenosti, ale na druhou stranu ukázal, že do toho umí šlápnout a jeho jméno zní rozhodně lákavěji, než kdyby studio lákalo nějakého osvědčeného rutinéra tipu Bretta Ratnera. Uvidíme, jak jednání dopadnou.

---

Vytáhni v hospodě: Winona Ryder, která hrála v prvním Star Treku Spockovu matku, je jen o šest let starší než Zachary Quinto.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace