Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #217 o hororech a tequile


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Co pije Ray Liotta? Které hororové hlášky jsou nejlepší? A jak vypadá dinosaurus vytvořený z muzikantů? 

První listopadový výplach

Show týdne
Americkému fotbalu nerozumím a nijak zvlášť tím moje sebevědomí netrpí. Od doby, kdy jsem viděl záznam jednoho utkání, ve kterém se patnáct vteřin něco děje a pak se dva týmy tři minuty snaží nějak seřadit, jsem se bez tohohle sportu nějak naučil žít. Na druhou stranu vidět nějaký ten zápas naživo by nemuselo být špatné. Hlavně tedy kvůli přestávce, během níž se dějí často dost zajímavě věci.

Nepovedené záběry týdne
Hvězdné války tu jsou s námi už pěkně dlouho, takže není žádné překvapení, že se z hlubin internetu čas od času vynoří nějaké to raritní video. Třeba takové, na kterém vidíte, že při natáčení ne všechno probíhalo tak, jak bylo v plánu a že Harrison Ford málem sežral mikrofon. Toho, že na začátku není zvuk, se nelekejte. Lepší video jednoduše není.

Reklama týdne
Ray Liotta je cool a drsňáky umí. Ne takové ty jako Arnold, ale spíš hrdiny, kteří si umí sjednat respekt jediným výrazným pohledem. A taky moc dobře ví, co si na baru objednat a jak dát všem okolo jasně najevo, že pití s koktejlovou třešničkou se pro chlapy fakt moc nehodí. Tequilu jsem neměl od čtvrťáku na vysoké a moc dobře vím, proč se jí vyhýbám. S Liottou na baru bych si ji ale asi dal.

Kostým týdne
Málokdo je taková hvězda, aby mohl poslat do hajzlu celý Halloween. Woody Allen to ale udělal. Na jednu celkem vystylovanou párty, kde se každý snažil zaujmout co nejlepším kostýmem a mezi dekoracemi byl i člověk, který vypadal jako živý svícen, přišel v převleku za Woodyho Allena. To chce buď velké ego, nebo velký smysl pro humor. V tomhle případě sázíme na to druhé.

Casting týdne
Bryan Singer, jenž momentálně kutí nové X-Meny, dostal na Twitteru zajímavou otázku. Koho by obsadil do svých oscarových Obvyklých podezřelých, kdyby je točil dnes. Pětici gaunerů si tehdy zahráli Gabriel Byrne, Stephen Baldwin, Benicio Del Toro, Kevin Pollak a Kevin Spacey. Po krku jim šel Chazz Palminteri jako agent Dave Kujan a pravá ruka největšího mafiána na světě Kobayashi v podání Peta Postlethwaita. A jedinou ženu si zahrála Suzy Amis. Ty by dnes Singer nahradil touhle partou – Chris Hemsworth, Dale DeHaan, Joseph Gordon-Levitt, Jonah Hill, Benedict Cumberbatch a dále pak Edward James Olmos, Michael Fassbender a Jennifer Lawrence. Hodně zajímavé. Doufejme, že se toho nikdo v Hollywoodu nechytne, Obvyklí podezřelí rozhodně remake nepotřebují.

Hlášky týdne
Když už je tu ten Halloween, tak si zavzpomínáme na horory. A ne na nejlepší vraždy, nejděsivější scény nebo momenty, které zapřičinili největší množství zhnědlých trenclí. Jednoduše si dáme stovku nejlepších a nejslavnějších hororových hlášek. Některé fungují samy o sobě, jiné vám pomůžou vzpomenout si na film, na který byste raději zapomněli, a jsou tu snad i takové, které vás donutí začít si doplňovat hororové vzdělání.

Kina týdne
Multiplexy jsou dnes v každém větším městě, ale s tím, jak se jejich počet zvětšuje, roste i počet lidí, kteří vzpomínají na doby, kdy každé kino jelo samo na sebe, mělo specifickou atmosféru a nepůsobilo anonymně jako giganti s deseti sály. V Rusku je to stejné. Sergey Novikov už dva roky jezdí po Moskvě i dalších částech Ruska a snaží se fotit bývalá kina, která dnes zejí prázdnotou, rozpadají se a některá už ani nepřipomínají stavby. Je to trošku smutný pohled a u nás by se nejspíš podobných budov také pár našlo, ale vývoj zkrátka člověk nezastaví.

Simpsonovi týdne
Nedávno jsme tu měli kulervoucí znělku strašidelného dílu Simpsonových, do níž Guillermo del Toro narval opravdu úctyhodné množství hororových odkazů. Teď tu máme další zajímavý materiál ze světa žluté rodinky. Tentokrát se ale podíváme do Středozemě.

Trailer týdne
Thor: Temný svět už je za rohem, a tak se parta z Honest Trailers rozhodla podívat se na zoubek jedničce. Fantasy Marvelovka není film, který by redefinoval kinematografii, ale není to ani špatná podívaná. Každopádně sranda se z ní dá dělat poměrně jednoduše.

Duel týdne
Minule jsme se ptali, na jaký film se do konce letošního roku těšíte nejvíc. Celkem jednoznačně vyhrál Hobbit.

Dnes se zeptáme na Mortal Kombat. Kevin Tancharoen, který dělal obě web série, šel od projektu pryč. Kdo by podle vás měl točit nový Mortal Kombat? Samozřejmě je otázka, jestli se filmu vůbec někdy dočkáme, ale to si nechme na jindy. Jméno režiséra pište do předmětu, do textu vypište důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace