Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gerard Butler zachraňuje prezidenta. Zase


ikona
Mr. Hlad
Po Bílém domě bude Gerard Butler střílet teroristy u Big Benu 

Bílý dům letos potřeboval zachránit hned dvakrát. Poprvé u toho byl Gerard Butler, podruhé Channing Tatum. Pád Bílého domu vsadil na násilí a celkem mu to vyšlo, White House Down zase na sympaticky devadesátkovou atmosféru a humor a to už diváky moc nezaujalo. Každopádně Butler vydělal díky nízkým nákladům celkem solidní peníze a jelikož filmoví američtí prezidenti mohou být v ohrožení opakovaně, zdá se, že si dá repete. 5. května by se totiž měl začít natáčet sequel s názve London Has Fallen.

 

Už podle názvu je celkem jasné, že se podíváme do Anglie. Tady teroristé zaútočí během pohřbu britského ministerského předsedy a opět bude na Miku Banningovi, aby zachránil všechny kravaťáky. Tentokrát ale bude mít k ruce i někoho z britské MI6. Scénář opět píše dvojice Katrin Benedikt a Creighton Rothenberg, kteří mimochodem dělají i třetí The Expendables, a v jednání je i účast Aarona Eckharta, Morgana Freemana nebo Radhy Mitchell. Doufejme, že to bude stejně pohodová zábava jako minule a zároveň že tvůrci nepřijdou jen s variací na jedničku, ve které se Bílý dům vymění za Buckinghamský palác.

---

Vytáhni v hospodě: V jedničce si první dámu měla původně zahrát Winona Ryder. Tvůrci nakonec upřednostnili Ashley Judd

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace