Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Armáda temnot se vrátí


ikona
Mr. Hlad
sam raimi
S brokovnicí a motorovkou proti rytířům a zombíkům.  

Každý stárne a režiséři nejsou výjimkou. Je celkem obvyklé, že člověk, který začne jako mladý a dravý filmař, se časem promění v konzervativního tvůrce, který umí dobře odvést svou práci, ale fanoušci jeho prvotin u jeho novinek nadšením do vzduchu zrovna neskáčou. Sam Raimi do téhle kategorie tak trošku patří. Je to pořád sakra šikovný filmař s osobitým vizuálním stylem a schopností točit hodně efektní scény, pro rodinné taškařice jako Mocný vládce Oz je ho však trochu škoda. Teď to ale vypadá, že by se mohl vrátit ke kořenům.

 

Momentálně má rozděláno hned několik projektů a nedávno naznačil, že jedním z nich je i čtyřka Evil Dead. Vzhledem k tomu, že je v plánu i sequel remaku, nebylo úplně jasné, co to znamená, ale teď tvůrce nové verze Fede Alvarez potvrdil to, co se už chvilku šeptá. Raimi hodlá režírovat pokračování Armády temnot, kultovního třetího dílu, v němž se ubralo na hrůze, přidalo na humoru a Bruce Campbell v něm nadával rytířům a porcoval nemrtvé brokovnicí a motorovou pilou, kterou měl místo ruky. Campbell potvrdil, že by se rád vrátil (točit bez něj by bylo jako dělat Terminátora bez Arnolda), tak doufejme, že opět uvidíme Raimiho tak, jak ho máme rádi. S hromadou násilí, šílených režijních nápadů a humorem, který by mohl lidem nad šedesát let přivodit infarkt.

---

Vytáhni v hospodě: Během osmdesátých let bydlel Raimi v bytě s Campbellem, producentem Scottem Spiegelem, bratry Coenovými a herečkami Kathy Bates, Frances McDormand a Holly Hunter. Celkem stylová skvadra.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace