Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Bay zastaví Hitlera


ikona
KarelR
michael baysabotage
A rád by si natočil horor. 

Jak jste asi pochopili z nedávné fotky, Michael Bay momentálně řádí na place Transformers: Age of Extinction. Mezi kontrolováním, že tahle a tamta exploze už vážně nemohly být větší, nicméně v klidu stíhá rozvíjet svoji producentskou dráhu. Před pár měsíci se nadšeně dohodnul s Ubisoftem, že pomůže dostat na plátno Clancyovku Ghost Recon. Pár dní nazpátek se nechal slyšet, že by si rád natočil horor za vlastní peníze. A nejnovější zprávy mluví ještě o třetím novém projektu, ve kterém se Bay ponoří do Druhé světové války.

 

Plánuje totiž adaptaci budoucí knihy Sabotage: A Genius Scientist, His Band of Young Commandos, and the Mission to to Kill Hitler's Super Bomb, v níž Neil Bascomb líčí pravdivé události kolem Hitlerových jaderných ambicí. V roce 1942 mu je musela zaříznout speciální jednotka norských výsadkářů, která šla v nehostinných podmínkách proti značné přesile. Což je pochopitelně ideální námět na film a Bay si je toho dobře vědom.

Tenhle reálný příběh už se sice mihnul v několika dokumentech a Anthony Mann ho zfilmoval s Kirkem Douglasem a Richardem Harrisem v hlavních rolích. Britský biják z roku 1965 už si ale dnes pustí málokdo, takže Bay může vesele chystat novou verzi slavných událostí, v níž určitě nebude nouze o cool přestřelky a řádně vyšponované napínání.

 

Zatím není jisté, jestli bude Bay jen produkovat, nebo se také ujme režie. Na tohle rozhodnutí ale ještě minimálně rok, doufejme tedy, že už opravdu pustí robotí ságu a zkusí zavzpomínat na časy legendární Skály. Vážně nám tyhle vyšperkované akční jízdy chybí, Michaele!

---

Vytáhni v hospodě: Bay začínal jako stážista v Lucasfilmu, kde pracoval na storyboardech Dobyvatelé ztracené archy. A prý měl u jejich výroby pocit, že bude výsledný film totální katastrofa.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace