Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McConaughey cupuje chlupatou zvířenu


ikona
k0C0UR
bruce willisdate moviekurt wimmermatthew mcconaugheymilla jovovichpaul walkersarah jessica parkerthe hills have eyesthe shaggy dogtim allentržbytyler perry
 

Jakmile už si v redakci začínáme říkat, jak pěkně se dají odhadovat tržby pár vytipovaných žánrů a konkrétních filmů, přijde zase jeden víkend, který je tak trochu naruby. Od romantické „pásovky“ za pětník, kde se spolu sešly Sarah Jessica Parker s Matthewem McConaugheym, se čekala naprosto průměrná finanční návratnost. Ostatně, stačí se podívat na recenze, kde najdete skoro více nelichotivých superlativů než u komedií s Martinem Lawrencem. Snímek Failure to Launch však utržil během svého premiérového víkendu pěkných 24.6 miliónu a je na dobré cestě se do tří týdnů v pohodě zaplatit. Jarní rozpuk je sice ještě daleko (děda Mrazík dneska vrátil úder – místo výletu do Vrchlabí stačilo vyjít před dům ;), ale hormony zamilovaných, zdá se, pracují na plné obrátky. Favorizovaná rodinná komedie The Shaggy Dog s Timem Allenem naproti tomu skončila za zamilovaným párem o více než 8 miliónů a s trochu rozpačitým verdiktem celkově utržených šestnácti se ustálila na druhé příčce. Na to, že Allen startoval v 3500 kinech a jediná jeho potenciální „rodinná konkurence“, 8 statečných, už má 4 týdny po premiéře, není to nic světoborného. Na třetí příčku se v těsném závěsu (15.5M) vyšplhal drsný Rkový horor The Hills Have Eyes a jako jediný víceméně dostál svým očekáváním.

Bramborovou medaili si pro sebe tenhle víkend ukradli Bruce Willis s Mos Defem a jejich 16 bloků. Propad o téměř 40% víceméně jen potvrzuje to, co nadhodil víkend minulý – Willis už není to, co býval a horko těžko ze sebe bude potit i těch finálních 35 miliónů, na které 16 bloků vidím. K páté příčce není moc co dodávat. Černošská komedie Tyler Perry's Madea's Family Reunion s rozpočtem 6 miliónů se i tenhle víkend zaplatila, což je s rapidně klesajícím počtem kin (1800) hodně potěšitelný úspěch. Zájem už nicméně přece jen viditelně upadá, což dokazuje více než 50% propad oproti minulé týdnu. Na co budou černoši chodit teď? Těžko říct ;). Šestou příčku si pro sebe ukradl Paul Walker se svými 8 statečnými horskými vlky a s dosud utrženými 66 miliony potvrzuje neotřesitelnou pozici v rámci žánrové podívané. V celkovém součtu vybraných peněz od diváků ho v první desítce předhání jen Růžový panter, kterému se z ní sice zoufale nechce, ale znáte to - všichni tam jednou musíme. To jsme ale přeskočili místo sedmé a osmé. Tam se rovnocenným výsledkem 3.6 milionu dělí o vydobytou pozici teenagerovská úchylárna Aquamarine a hyperakční vymývárna Kurta Wimmera, Ultraviolet, která bude ráda, když se jí v Americe vrátí alespoň 20 miliónů z celkového rozpočtu. Tipuju, že Millu už příští týden mezi desítkou vyvolených neuvidíme. Žebříček nám uzavírá teenagerovská prasárna Date Movie, zoufale se snažící vymámit z diváků ještě poslední zlaťáky než její nedlouho trvající slávu s velkou pompou převálcuje čtyřka Scary Movie…

A co nás čeká příští týden? Na programu je konečně dlouho očekávaná, věčně odkládaná a drsně hypeovaná Vendeta, na kterou se snad s trochou štěstí příští týden také dostaneme (recenze bude co nejdříve, nemějte strach) a teenagerovská komedie She’s the Man, jejíž synopsi doporučuji na příště pečlivě nastudovat; Jde o skutečně nevídaný bordel ;). A pokud Bůh dá, shrneme si tu za sedm dní tržby opět v podání Civala, který se právě teď s velkým úsilím věnuje horským radovánkám. Přejme mu to ;).

Kompletní výsledky k nalezení zde.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace