Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jason Voorhees zabíjí v moderním stylu


ikona
Mr. Hlad
friday the 13th
Hororová legenda se vrací, aby rozsekala na kusy další bandu teenagerů. Tentokrát ale trošku jinak 

Hororová série Pátek třináctého není o hrdinech. Víceméně každému člověku tam diváci přejí smrt, její hlavní hvězdou je Jason Voorhees. Čím novější filmy jsou, tím je tenhle chlapík větší a tím těžší je ho i zastavit. V kině se objevil v deseti sólovkách  a na férovku si to rozdal i s Freddym Kruegerem. Bohužel to, co s ním udělal v remaku Marcus Nispel, si Jason nezasloužil a ani jeho fanoušci. A to říkám jako velký fanda, ale zároveň jako člověk, který nemá problém přiznat, že i některé původní filmy stojí za prd. Každopádně hororové legendy do důchodu jen tak neodcházejí.

Jason Voorhees a Pátek třináctého z roku 2009 utržil 91 mega při rozpočtu 19 milionů, ale Warnerům se to zdálo málo, a tak se na pokračování vykašlali. Teď se ale zabiják s hokejovou maskou přestěhoval k Paramountu a tam dostane další šanci. Nový film by však měl být podle všeho natočený ve stylu found footage. Zaprvé to šetří náklady a divákům tohle evidentně stačí, jinak by Paranormal Activity neslavila takové úspěchy, a zadruhé po tolika filmech je možná na čase zkrátka změnit styl. Uvidíme, co z toho nakonec vyleze, protože zatím není známo, kdy film uvidíme, ani kdo ho natočí. Ale bylo by asi naivní očekávat za kamerou i před ní nějaké hvězdy. Na druhou stranu Jason už mnohokrát dokázal, že si vystačí sám.

---

Vytáhni v hospodě: Jasonovo skóre je úctyhodných 156 obětí. A práce ho evidentně baví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace