Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čtvrtá Narnie je na cestě


ikona
KarelR
letopisy narnie
Huňatý Ježíš ještě nezařval své poslední slovo. 

V Hollywoodu musíte být vážně koumák, abyste pohřbili stamiliónovou filmovou sérii. Nejčastější příčinou smrti tu bývá úbytek diváků od minulého dílu, ani tenhle vzácný efekt ale nezabíjí spolehlivě. Důkazem budiž Narnie, která s každým dalším zářezem utržila menší peníze. Problémy se řešily šetřením a přebíháním mezi studii (od Disneyho k Foxům), jenže dětská sága s profláknutě křesťanským podtextem zkrátka pořád pokračuje dál. A nyní míří už ke čtvrtému filmu!

 

Ten ponese název Letopisy Narnie: Stříbrná židle (podle čtvrté knihy) a k produkci ho momentálně chystá "pozůstalostní společnost" The C.S. Lewis Company a produkční firma The Mark Gordon Company. Co přesně to znamená? Že se teprve začne shánět scenárista, režisér a studio, nejprve ale někdo musí zavolat Willu Poulterovi, jestli si chce znovu zahrát vysoce otravného Eustáce (jediné navrátivší se dítko).

K realizaci má tenhle film každopádně ještě daleko, bude ale docela zajímavé sledovat, který odvážlivec do něj naleje minimálně 150 milionů dolarů. Já je mít, určitě bych investoval jinde...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace