Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šéf trpaslíků proti tornádu


ikona
Mr. Hlad
richard armitage
V kinech to bude fučet, v létě to tam rozjedou tornáda 

Found footage filmy obvykle za moc nestojí. Jejich výroba je celkem snadná, takže spousta neumětelů, kteří by jinak měli být rádi za to, že můžou točit reklamu jogurt, chce světu dokázat, že právě oni jsou nový Steven Spielberg. Obvykle stojí výsledek za prd, horší je, když stojí za prd, ale vydělá, jako například Paranormal Activity. Naštěstí se najdou výjimky typu Kroniky, díky kterým jsme ochotni konceptu found footage dát šanci. A novinka Into the Storm by taky mohla stát za to.

Režisér pátého (ale popravdě hodně zábavného) Nezvratného osudu Seven Quale pošle skupinu teenagerů, kteří by se rádi proslavili tím, že natočí v akci jedno z největších tornád, přímo doprostřed větrného pekla. Když totiž tornádo zamíří přímo k městečku, ve kterém žijí, končí veškerá sranda. Žádné velké herecké hvězdy čekat nemáme, ale objeví se alespoň Richard Armitage alias Thorin Pavéza z Hobita. Koncept found footage by k tomuhle tématu mohl docela i sedět a Quale ukázal, že s akcí a napětím si celkem rozumí, takže doufejme v příjemné překvapení. Premiéra se chystá na srpen příštího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace