Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #211 o Ultronovi a Světové válce Z


ikona
KarelR
víkendový výplach
Proč je Statham superborec? Co chystají v Lucasfilmu? A kdo si dělá srandu z Biebera? 

Yep, už zase je to tady.

Upřímný trailer týdne
Ano, ještě pořád se dělají. Nejnovější terčem bandy od Screen Junkies je zombie biják s Bradem Pittem, do kterého se šije přesně tím způsobem, který byste čekali. Inu, snad to zase příště bude trochu vynalézavější.

Fotka týdne
Justin Bieber nedávno vyděsil půl internetu tím, že postnul svoji fotku se scénářem Batman vs. Superman a naznačil, že si ve filmu zahraje Robina. Druhé kolo téhle švandy pak fanouškům nezajistil nikdo jiný než... opravdový Robin!

 

Hrozba týdne
Asi jste si všimli, že se nejnovější twilightovka Mortal Instruments ani trochu nepovedla. Nepoškodí ale jen váš mozek, nýbrž i váš počítač, jelikož vytáhla Lily Collins na první místo žebříčku "nejnebezpečnějších internetových celebrit". Co to znamená? Že když budete obíhat její fan stránky a hledat její nahé fotky, hrozí vám největší riziko virové nákazy. No... on je to možná spravedlivý trest!

 

Park týdne
Disneyovci chtějí v Číně otevřít pár zábavních parků, v Pekingu s tím ale mají trochu problém. O stejné místo se totiž pere Jackie Chan, který tam chce otevřít svůj JC World. Jednalo by se o zábavní park s pěti sekcemi, ve kterých by Jackie ukázal spoustu věcí, za které utratil milióny, a vylíčil pomocí nich svoji cestu od chudého dítka k filmové hvězdě. Snad mu to klapne, rozhodně to zní zajímavěji než další Piráti z Karibiku.

 

Pacific Rim týdne
Ani animátoři od Jak to mělo skončit nepolevují. Ti naposledy okomentovali týmovku Batmana se Supermanem, k téhle srandě se ale záhy přidalo dloubání do robotího fláku Pacific Rim. Problém s monstry tu má samozřejmě daleko jednodušší řešení. A zahrnuje nejedno fajn cameo.

Borec týdne
Představte si, že máte zabrzdit náklaďák u řeky, brzdy ale selžou a vy skončíte v kabině několikatunového krámu pod vodou. Co uděláte? Pokud nebudete hodně velcí machři, utopíte se. Jason Statham ale velký machr je, takže když se mu tahle nehoda stala na place Expendables 3, prostě vyplaval na hladinu a dal se do uklidňování všech, které před minutou trefil šlak. Hlavně lidi od pojišťovny se museli sakra zapotit...

 

Upřímnost týdne
Každý v Hollywoodu dobře ví, že je povedený blockbuster spíš výjimka než pravidlo. Spousta velkých projektů se nakonec promění v drahou přehlídku pitomostí, a letos to v tomhle směru nejvíc slízla comicsárna R.I.P.D. Má z toho Jeff Bridges špatné spaní? Kdepak. The Dude se v novém rozhovoru s GQ nebál přiznat, že to někdy holt nevyjde, a že zrovna v tomhle případě o tom po studiových zásazích ani neměl nijak velké iluze. Sympaťák každým coulem.

 

Ultron týdne
Že nevíte, kdo je Ultron, příští protivník Avengers? Na internetu to vysvětlují tuny článků (pár jich najdete i u nás), někdo se ale s tímhle robotickým arcilotrem možná raději seznáme ve videu. A právě s tím počítali pánové od IGN, kteří jednu takovou představovačku dali dohromady.

 

Star Wars týdne
Herní triky dohání ty filmové relativně pomalu, podle Lucasfilmu ale nebude trvat dlouho a oboje se dostane zhruba na stejnou úroveň. V tu chvíli navíc půjde točit filmy s daleko méně náročnou postprodukcí, protože se dá většina CGI dohromady už na place, a existenci téhle vize potvrzuje nové testovací video z tvorby Star Wars 1313, které je docela ohromující.

Duel týdne
Mr. Hlad se vás minulý týden ptal na nejbizarnější filmovou edici, jakou jste si kdy koupili. A výherce se vlastně nedá určit, takže si to celé běžte přečíst.

Dnes výjimečně uhneme trochu jinam. Inspirován videem od Lucasfilmu bych se totiž rád zeptal, na jakou podzimní hru se těšíte nejvíc. Název tradičně napište do předmětu a nezapomeňte uvést, proč jste vybrali zrovna čerstvé Star Wars: Angry Birds II...

 

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace