Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Peklo od režiséra Evil Dead


ikona
Mr. Hlad
dantes infernohra
Tvůrce remaku hororové klasiky chystá adaptaci pekelné konzolové řežby 

Režisér Fede Alvarez natočil novou verzi hororové klasiky Lesní duch, o které si já osobně myslím, že je povedená asi jako nové album Lucie Vondráčkové, ale budiž. Lidi přišli, film vydělal, o Alvareze je v Hollywoodu zájem, tak to chodí. Teď se zdá, že jeho dalším projektem nebude sequel, ale něco úplně jiného. Začal se totiž motat kolem chystané adaptace akční hry Dante's Inferno.

Řežba z roku 2010 je velmi osobitým převyprávěním literární klasiky Danta Alighieriho, ze které by vaše středoškolské češtinářky nejspíš dostaly infarkt. Hlavní hrdina se ve čtrnáctém století pokouší zachránit svou lásku, a tak se vydává na cestu přímo do pekla a s pomocí svojí superkosy doslova krájí každého démona, který se mu připlete do cesty a nakonec musí bojovat o své vlastní vykoupení. Takže ve výsledku je z toho taková pekelná fantasy rubanice a to by špatné být rozhodně nemuselo. Datum premiéry se zatím neodváží nikdo ani hádat.

---

Vytáhni v hospodě: Fede Alvarez pochází z Uruguaye. Odtud moc hollywoodských filmařů není.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace