Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Julius Ševčík to dokázal! Bude točit podle Nolana


ikona
Cival
julius ševčík
Český režisér dobývá anglofonní trh... 

Věřili jsme svého času Janu Svěrákovi. Možná tajně doufali spolu s Janem Hřebejkem. Ale největší šanci stát se nástupcem Miloše Formana v Hollywoodu má podle všeho režisér Julius Ševčík. Ten se po debutu Restart a roztodivně přijatém Normal odebral na západ dobývat velký filmový svět. A zřejmě uspěl.

Jeden z jím vyvíjených snímků, o kterých před dvěma lety mluvil v rozhovoru na Proti šedi, totiž bude nejspíš opravdu realizován. Z interview krátká citace: „Druhý je můj srdcový projekt, který se snažím udělat už skoro dva roky, jmenuje se Keys to the Street, je to psychologický thriller, který napsal Christopher Nolan a produkuje ho Gail Mutrux (její filmy mají xy Oscarů). Pro hlavní roli mám Gemmu Arterton. Po roce jsme ten film vytáhli z Hollywoodu a strčili ho do Anglie, přibrali anglického koproducenta a zdá se, že se konečně někam dostáváme, ideálně to spustíme tak do 4-5 měsíců.“

Nebyly to ale čtyři měsíce, nýbrž dva roky. Podle Variety a dalších filmových webů, které zprávu postupně převzaly, se ale dobrá věc podařila a Ševčík opravdu zadaptuje tenhle temný britský román s kýženou Gemmou Arterton v hlavní roli. Jejího hrubiánského expřítele si střihne Tim Roth a v příběhu o tajemných vraždách se objeví i Max Irons.

Tak snad to klapne a Julius Ševčík to dotáhne od návštěvy naší TrailerNight až mezi první ligu mezi světovými režiséry. :)

Via Rob Roy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace