Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Je třeba zabít Blu-ray

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

st39.6

Díky, odkazy dám zítra, ale jako KARLOS jsem vůbec netušil že to má mít 12 bitů. Jako "fotografovi" mi je naprosto jasné, jak moc cool tohle je. Jinak ty datové toky budou husté no.
KARLOS - někdo se dívá na 2GB trailer, někdo na 2GB film :D *btw ten rozdíl je masox.
272820
Díky, odkazy dám zítra, ale jako KARLOS jsem vůbec netušil že to má mít 12 bitů. Jako "fotografovi" mi je naprosto jasné, jak moc cool tohle je. Jinak ty datové toky budou husté no. [b]KARLOS [/b] - někdo se dívá na 2GB trailer, někdo na 2GB film *:D* *btw ten rozdíl je masox.
st39.6
0 0
reagovat
jasny. ja mluvim ciste o specifikacich a o vyzadovany propustnosti. ze nebude vyuzivana, je jina ...
btw treba redray player, kterej byl tusim prvni 4k prehravac, posila obrazek pres sest HDMI kablu. obraz myslim deli na ctvrtiny plus samostatne vedena zvukova stopa, nebo tak neco. docela prda :D
272819
jasny. ja mluvim ciste o specifikacich a o vyzadovany propustnosti. ze nebude vyuzivana, je jina ... btw treba redray player, kterej byl tusim prvni 4k prehravac, posila obrazek pres sest HDMI kablu. obraz myslim deli na ctvrtiny plus samostatne vedena zvukova stopa, nebo tak neco. docela prda :D
0 0
reagovat
Jen k těm extrémním datovým tokům, které získáme vynásobením všech maximálních parametrů - předpokládám, že bude pořád fungovat stejný princip jako už od doby DVI, a sice že ten spoj má prostě nějaké fyzické limity a je na uživateli jakým způsobem je využije.

Takže třeba dnešní dual-link DVI zvládne buď vysoká rozlišení, nebo vysokou obnovovací frekvenci, ale ne oboje najednou. U HDMI těch kombinací samozřejmě vzniká o něco víc.
272818
Jen k těm extrémním datovým tokům, které získáme vynásobením všech maximálních parametrů - předpokládám, že bude pořád fungovat stejný princip jako už od doby DVI, a sice že ten spoj má prostě nějaké fyzické limity a je na uživateli jakým způsobem je využije. Takže třeba dnešní dual-link DVI zvládne buď vysoká rozlišení, nebo vysokou obnovovací frekvenci, ale ne oboje najednou. U HDMI těch kombinací samozřejmě vzniká o něco víc.
0 0
reagovat
A ještě k viditelnosti vyšího dat toku... Není to úplně košer, ale porovnejte YT kvalitu (samozřejmě v HD) a datově plné 2K (pozor, má to teda přes 2.5GB)...
Kdo nevidí rozdíly a nezajímají ho bonusy, pak se upřímě divím, proč vlastně přecházel z SDčka a myslím, že o jakoukoliv streamovanou budoucnost nemusí mít strach...
272817
A ještě k viditelnosti vyšího dat toku... Není to úplně košer, ale porovnejte [link="http://www.youtube.com/watch?v=OiTiKOy59o4"]YT[/link] kvalitu (samozřejmě v HD) a [link="http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/gravity/trailer2/GRAVITY_TRAILER_5-2k.mov"]datově plné 2K[/link] (pozor, má to teda přes 2.5GB)... Kdo nevidí rozdíly a nezajímají ho bonusy, pak se upřímě divím, proč vlastně přecházel z SDčka a myslím, že o jakoukoliv streamovanou budoucnost nemusí mít strach...
0 0
reagovat
stčko: To o té změně bitové hloubky sem vůbec nevěděl :o! wow. Jinak mě teda nepřestává překvapovat, proč HDMI 2.0 navýšilo rychlost jen o něco málo jak dvojnásobek... Já, vím, FHD nevytěží všechno a i u novinky tak asi bude nějaká rezerva, ale jestli se opravdu mluví o změně bit hloubky, pak to bude mazec... Aby tak nezůstalo jen u toho, že to dokáže zobrazit TV, přenést kabel a přečíst nextgen BD, ale aby se i něco objevilo...
Jinak s tím násobením je to trochu na hraně... Je fajn, že už dělají (konečně) nějaké řešení, které bude počítat s novinkama hromadně, ale pokud i postpúrodukce vzniká v zásadě ve 2K, a jen velice omezená část ve 4K, navíc VŽDY jen 2D only, je to smutné... A pokud se nezačnou objevovat první filmy ve 4K 3D (HFR) v kinech, pro domácí účely se bojím, že to dělat nebudou...
JInak FHD je samozřejmě pořád na domácí použití víc než dostatečné. A to honění za číslíčkama podepisuji... OLED vyhlížím taky, ale hlavně jako PC monitor, protože se nemůžu dočkat doby, kdy budu mít i na PC uspokojivý barevný přednes a kontrast... A vo to de především!
272816
stčko: To o té změně bitové hloubky sem vůbec nevěděl *:o*! wow. Jinak mě teda nepřestává překvapovat, proč HDMI 2.0 navýšilo rychlost jen o něco málo jak dvojnásobek... Já, vím, FHD nevytěží všechno a i u novinky tak asi bude nějaká rezerva, ale jestli se opravdu mluví o změně bit hloubky, pak to bude mazec... Aby tak nezůstalo jen u toho, že to dokáže zobrazit TV, přenést kabel a přečíst nextgen BD, ale aby se i něco objevilo... Jinak s tím násobením je to trochu na hraně... Je fajn, že už dělají (konečně) nějaké řešení, které bude počítat s novinkama hromadně, ale pokud i postpúrodukce vzniká v zásadě ve 2K, a jen velice omezená část ve 4K, navíc VŽDY jen 2D only, je to smutné... A pokud se nezačnou objevovat první filmy ve 4K 3D (HFR) v kinech, pro domácí účely se bojím, že to dělat nebudou... JInak FHD je samozřejmě pořád na domácí použití víc než dostatečné. A to honění za číslíčkama podepisuji... OLED vyhlížím taky, ale hlavně jako PC monitor, protože se nemůžu dočkat doby, kdy budu mít i na PC uspokojivý barevný přednes a kontrast... A vo to de především!
0 0
reagovat
btw nebavi me prohledavat archiv pocketu, takze sem mrsknu jen tyhle zajimavy clanky:
link
link
link
link
... ten nejdulezitejsi najit nemuzu, ale my si jeho obsah vsichni samozrejme uvedomujeme: 4k je super, ale prusvih je, ze jeste neumime vyuzit ani fullhd (a ze se moc honime za cisilkama misto picture quality atp., viz nedoceneni plasem ... snad se to s OLED zmeni)
272815
btw nebavi me prohledavat archiv pocketu, takze sem mrsknu jen tyhle zajimavy clanky: http://getpocket.com/a/read/278880089 http://prolost.com/blog/2013/1/22/4k-in-the-home.html http://getpocket.com/a/read/391646674 http://www.soundandvisionmag.com/blog/2013/07/30/technicolor-4k-image-certification-and-marseille-4k-scaler ... ten nejdulezitejsi najit nemuzu, ale my si jeho obsah vsichni samozrejme uvedomujeme: 4k je super, ale prusvih je, ze jeste neumime vyuzit ani fullhd (a ze se moc honime za cisilkama misto picture quality atp., viz nedoceneni plasem ... snad se to s OLED zmeni)
0 0
reagovat
Gonzi - hele na ctyricitce asi ne. imo to ma smysl od sedesati palcu dal. coz dneska neni zas takovej nadstandard. ja bohuzel, pokud me pamet nesali (jako ze to dela skoro porad), 4k nikdy nevidel (samozrejme mluvim o televizi, ne projekci), prestal jsem psat zrovna v dobe, kdy se zacalo objevovat a tim padem nadostavam pozvanky na prezentace. ale samozrejme ten rozdil tam je silene ohromnej.

ono u UHD se mluvi ciste jen o rozliseni, ale musis si uvedomit dalsi veci, ktery jsou taky ohromne podstatny - novy efektivnejsi kompresni metody, HFR a HLAVNE: zmena barevny hloubky na 12 bitu. to je strasne dulezity a prehlizeny, pritom to s obrazem dela divy - zvlast, kdyz to pak odpalis pres nejakou oled. ty kousky, co byly predvadeny na IFA, musej mit orgastickej obraz. nemuzu se dockat, az to uvidim na vlastni oci.
ty myslim IT cislum docela rozumis. takze ti asi nemusim rikat, co udela s datovym tokem vedle 1080p s osmibitovou barevnou hloubkou a 24fps obludnost v podobe 2160p / 12bit / 48-60-120 fps (jeste k tomu 3D) / s dejme tomu dvanácti kanálama zvuku (jako ze jich muze bejt vic). vsechno se to uplne legracne nasobi. efektivnejsi kodek nebo ne, najednou jsi na obludnejch datovejch tocich, ktery samozrejme sotva prelouska nejmodernejsi HW. a prave to slibuje kvalitni 4k.
ani nevim, proc jsem se k tomu dostal, jsem na dne lahve cervenyho, tak nektery ty cisla asi radsi ber s rezervou :D
272814
Gonzi - hele na ctyricitce asi ne. imo to ma smysl od sedesati palcu dal. coz dneska neni zas takovej nadstandard. ja bohuzel, pokud me pamet nesali (jako ze to dela skoro porad), 4k nikdy nevidel (samozrejme mluvim o televizi, ne projekci), prestal jsem psat zrovna v dobe, kdy se zacalo objevovat a tim padem nadostavam pozvanky na prezentace. ale samozrejme ten rozdil tam je silene ohromnej. ono u UHD se mluvi ciste jen o rozliseni, ale musis si uvedomit dalsi veci, ktery jsou taky ohromne podstatny - novy efektivnejsi kompresni metody, HFR a HLAVNE: zmena barevny hloubky na 12 bitu. to je strasne dulezity a prehlizeny, pritom to s obrazem dela divy - zvlast, kdyz to pak odpalis pres nejakou oled. ty kousky, co byly predvadeny na IFA, musej mit orgastickej obraz. nemuzu se dockat, az to uvidim na vlastni oci. ty myslim IT cislum docela rozumis. takze ti asi nemusim rikat, co udela s datovym tokem vedle 1080p s osmibitovou barevnou hloubkou a 24fps obludnost v podobe 2160p / 12bit / 48-60-120 fps (jeste k tomu 3D) / s dejme tomu dvanácti kanálama zvuku (jako ze jich muze bejt vic). vsechno se to uplne legracne nasobi. efektivnejsi kodek nebo ne, najednou jsi na obludnejch datovejch tocich, ktery samozrejme sotva prelouska nejmodernejsi HW. a prave to slibuje kvalitni 4k. ani nevim, proc jsem se k tomu dostal, jsem na dne lahve cervenyho, tak nektery ty cisla asi radsi ber s rezervou :D
0 0
reagovat

Gonzi

Večír a sám? Kdepak, to jen přes den, proto ten rozdíl v rychlosti. Každopádně net má dnes každý a žádný extrémnější nárůst vytížení linek při online distribuci filmů prostě nebude. Ne každý začne filmy kupovat a většina se spokojí s TV jako doposud. Už dnes může každý legálně stahovat každý večer a kolik lidí to dělá? Asi tak.
272812
Večír a sám? Kdepak, to jen přes den, proto ten rozdíl v rychlosti. Každopádně net má dnes každý a žádný extrémnější nárůst vytížení linek při online distribuci filmů prostě nebude. Ne každý začne filmy kupovat a většina se spokojí s TV jako doposud. Už dnes může každý legálně stahovat každý večer a kolik lidí to dělá? Asi tak.
Gonzi
0 0
reagovat

Robur

Protože jsi zrovna sosal "sám". Já si taky sosám 7,2MB za sekundu... jen mi je vcelku jasné, že by se to nedělo, kdyby se tak snažili sosat "všichni" a ne sem tam někdo. PS: teď to vyzní strašně kreténsky, ale dříve jsem pracoval asi dva roky v jedné wifi firmičce a tam prostě byl spoj z firemní sítě asi 50x menší, než součet slibovaných zákaznických rychlostí. Co se celého UPC týče, je afaik jejich rychlost ven 80Gbitps a zase si to stačí proložit počtem všech jejich klientů. Každopádně s infrastrukturou už končím.
272811
Protože jsi zrovna sosal "sám". Já si taky sosám 7,2MB za sekundu... jen mi je vcelku jasné, že by se to nedělo, kdyby se tak snažili sosat "všichni" a ne sem tam někdo. PS: teď to vyzní strašně kreténsky, ale dříve jsem pracoval asi dva roky v jedné wifi firmičce a tam prostě byl spoj z firemní sítě asi 50x menší, než součet slibovaných zákaznických rychlostí. Co se celého UPC týče, je afaik jejich rychlost ven 80Gbitps a zase si to stačí proložit počtem všech jejich klientů. Každopádně s infrastrukturou už končím.
Robur
0 0
reagovat
A co se Blomkampa týče, tak po imho mizerným Elysiu se ukázalo, že měl vlastně pravdu. Takže Limův fail :))
272809
A co se Blomkampa týče, tak po imho mizerným Elysiu se ukázalo, že měl vlastně pravdu. Takže Limův fail *:))*
0 0
reagovat

Lima

Jasně, imf tu píše desítky výbornejch článků a tyhle se mu budou otloukat o hlavu do smrti přes to, že ve své době byly oba na místě.
272808
Jasně, imf tu píše desítky výbornejch článků a tyhle se mu budou otloukat o hlavu do smrti přes to, že ve své době byly oba na místě.
Lima
0 0
reagovat
Jestli jsou imfova "prorocká slova" ohledně BD stejně relevantní, jako v případě posuzování Neila Blomkampa, či (ne)vhodnosti obsazení Heatha Ledgera do role Jokera, tak se o osud BD do budoucna vůbec nebojím ;)
272805
Jestli jsou imfova "prorocká slova" ohledně BD stejně relevantní, jako v případě posuzování Neila Blomkampa, či (ne)vhodnosti obsazení Heatha Ledgera do role Jokera, tak se o osud BD do budoucna vůbec nebojím *;)*
0 0
reagovat

Gonzi

Když jsem před půlrokem odjížděl, měl jsem 25Mbps net. Večer jsem stáhl 10GB film za necelou hodinu. Přes den podstatně rychleji, protože rychlost netu byla větší než garantovaná.
272804
Když jsem před půlrokem odjížděl, měl jsem 25Mbps net. Večer jsem stáhl 10GB film za necelou hodinu. Přes den podstatně rychleji, protože rychlost netu byla větší než garantovaná.
Gonzi
0 0
reagovat

duro

Ten člověk buďto párkrát viděl normální Full HD (bluray) a ten rozdíl vidí a vnímá celkem silně, nebo je to prostě lojza co to vnímá jako "lepší než dvd" (o čemž bych se osobně hádal). Těch je možná (skoro určitě) hodně, ale ten rozdíl je obrovský a viditelný, takže stačí velmi málo, aby jej vnímali i oni... Pár návštěv u kamaráda typu "co je tak super na tom tvém blurayi" a je to doma.
HAL Afaik je voyo stream, něcofun taky, nevím jak přesně na tom je netflix, prima tv, nova tv, ct apod. maj všichni archivy formou streamů... afaik se to dělá protože je mnohem větší problém si to uložit na disk (a pak potenciálně dál šířit). Proto si nejsem úplně jistý, že to někdo začne distribuovat jako ".mkv". Jinak by samozřejmě s netem nebyl problém.
272802
Ten člověk buďto párkrát viděl normální Full HD (bluray) a ten rozdíl vidí a vnímá celkem silně, nebo je to prostě lojza co to vnímá jako "lepší než dvd" (o čemž bych se osobně hádal). Těch je možná (skoro určitě) hodně, ale ten rozdíl je obrovský a viditelný, takže stačí velmi málo, aby jej vnímali i oni... Pár návštěv u kamaráda typu "co je tak super na tom tvém blurayi" a je to doma. [b]HAL[/b] Afaik je voyo stream, něcofun taky, nevím jak přesně na tom je netflix, prima tv, nova tv, ct apod. maj všichni archivy formou streamů... afaik se to dělá protože je mnohem větší problém si to uložit na disk (a pak potenciálně dál šířit). Proto si nejsem úplně jistý, že to někdo začne distribuovat jako ".mkv". Jinak by samozřejmě s netem nebyl problém.
duro
0 0
reagovat
Mimochodem vy tu všichni hrozně řešíte VOD... ale o tom to přece vůbec není/nemusí být - hry taky stáhnete a až pak hrajete, a přímé streamování her je jen hudba vzdálené budoucnosti, u filmů platí to samé. Blu-Ray mnohem dřív než VOD položí na lopatky prostě možnost si film v klidu koupit a stáhnout čistě digitálně.
272801
Mimochodem vy tu všichni hrozně řešíte VOD... ale o tom to přece vůbec není/nemusí být - hry taky stáhnete a až pak hrajete, a přímé streamování her je jen hudba vzdálené budoucnosti, u filmů platí to samé. Blu-Ray mnohem dřív než VOD položí na lopatky prostě možnost si film v klidu koupit a stáhnout čistě digitálně.
0 0
reagovat
A takových lidí je na trhu 90%.
272800
A takových lidí je na trhu 90%.
0 0
reagovat
Gonzi: Ten obrázok z Iron Mana má nejaký problém? :)
Hovorím o bežnom laickom oku. O oku ľudí, čo si pokojne pozrú aj 700-megový dvdrip.
272799
Gonzi: Ten obrázok z Iron Mana má nejaký problém? :) Hovorím o bežnom laickom oku. O oku ľudí, čo si pokojne pozrú aj 700-megový dvdrip.
0 0
reagovat

st39.6

:+
btw když už jsi nakousl 4K - máš pocit že tohle poznáš/oceníš na řekněme 40" z gauče? Já se dost bojím, že je to málo zajímavé (pokud si teda nekoupím 80" TV, nebo to nepustím do Oculusu)
272798
*:+* btw když už jsi nakousl 4K - máš pocit že tohle poznáš/oceníš na řekněme 40" z gauče? Já se dost bojím, že je to málo zajímavé (pokud si teda nekoupím 80" TV, nebo to nepustím do Oculusu)
st39.6
0 0
reagovat
Ty tu smrt beres hrozne osudove. :) Ja mluvim o smrti formatu coby primarni distribucniho kanalu. Ano, podil Blu-ray oproti DVD stoupa, ale to je jeho penetraci v domacnostech, nikoliv nejakou uzasnym uspechem shora... V roce 2009 byl podil Blu-rayu 1,5 miliardy dolaru. Loni byl 2 miliardy. Pro srovnani - DVD kulminovalo nekde u dvaceti miliard v roce 2006 a i loni utrzilo 16,4 miliardy. Blu-ray se proste nikdy tim mainstreamem nestane. A studia by mela prestat delat drobne krucky, jako je tohle drobeni bonusu, a konecne zacit budovat alternativni distribucni cesty, protoze Blu-ray - ackoliv tu s nami jeste treba dekadu bude - rozhodne neporoste do nebe. To spis vsichni ostatni budou klesat, coz naznacuji tvoje zarne zpravy o vyssich prodejich. Ano, ale vsechna ta krasna plusova cisla jsou vicemene podiloveho charakteru. V absolutnich cislech roste Blu-ray jen velmi malo, rozhodne mene, nez by se dalo podle snizeni ceny hardware a obsahu ocekavat, kdyz se podivame na adopci starsich technologii.

Nikdo nema recept na to, jak alternativni distribuci vyresit, cely clanek je jen o tom, ze si studia pul hodiny po dvanacte zacinaji uvedomovat, ze je na case se pohnout. O tom, ze cim vetsi medium je, tim delsi ma v uvozovkach vedeni, se snad bavit nemusime. :)
272797
Ty tu smrt beres hrozne osudove. :) Ja mluvim o smrti formatu coby primarni distribucniho kanalu. Ano, podil Blu-ray oproti DVD stoupa, ale to je jeho penetraci v domacnostech, nikoliv nejakou uzasnym uspechem shora... V roce 2009 byl podil Blu-rayu 1,5 miliardy dolaru. Loni byl 2 miliardy. Pro srovnani - DVD kulminovalo nekde u dvaceti miliard v roce 2006 a i loni utrzilo 16,4 miliardy. Blu-ray se proste nikdy tim mainstreamem nestane. A studia by mela prestat delat drobne krucky, jako je tohle drobeni bonusu, a konecne zacit budovat alternativni distribucni cesty, protoze Blu-ray - ackoliv tu s nami jeste treba dekadu bude - rozhodne neporoste do nebe. To spis vsichni ostatni budou klesat, coz naznacuji tvoje zarne zpravy o vyssich prodejich. Ano, ale vsechna ta krasna plusova cisla jsou vicemene podiloveho charakteru. V absolutnich cislech roste Blu-ray jen velmi malo, rozhodne mene, nez by se dalo podle snizeni ceny hardware a obsahu ocekavat, kdyz se podivame na adopci starsich technologii. Nikdo nema recept na to, jak alternativni distribuci vyresit, cely clanek je jen o tom, ze si studia pul hodiny po dvanacte zacinaji uvedomovat, ze je na case se pohnout. O tom, ze cim vetsi medium je, tim delsi ma v uvozovkach vedeni, se snad bavit nemusime. *:)*
0 0
reagovat
Tony - no ano. jenze psat v polovine zivotniho obdobi nejaky technologie, ze za patnact let bude jeji konec, je proste mimo. vsichni to vedi a je to zbytecny psat ... o tom cela tahle diskuze imo je. ze se tu haze katastrofickejma scenarema u toho i onoho a ve skutecnosti je to naprosto neaktualni tema, nafouknuta bublina. ted jsme se vlastne vsichni shodli, ze to bude trvat treba dalsich deset let. tzn, ze v ty dobe bude formatu let sedmnact, nebo snad dokonce osmnact, ja uz v tech cislech mam bordel. to je na odvetvi archivace a distribuce dat neuveritelne dlouha zivotnost.
mnohem aktualnejsi je ted 4k, HDMI 2.0 apod. TO tady melo bejt a o tom bychom se meli bavit, ne ze jednou nekdy za silene dlouhou dobu, delsi nez dosud uplynula od jeho uvedeni, BD skonci. to je jak psat v roce 2000 "nekupujte DVDcka, jednou tady nebudou". imo si tu v tomhle hromadne rozumime
(me mnohem vic zajima, kdy teda ten internet narazi na svoje limity :D)

(ad muj posledni prispevek: *"VoD zaziva boom a prodejnost BD navzdory snizujici se prodejnosti fyz.nosicu stoupa". ... psal jsem to podruhy, tak asi bylo kazdymu jasny, o co slo)
272791
Tony - no ano. jenze psat v polovine zivotniho obdobi nejaky technologie, ze za patnact let bude jeji konec, je proste mimo. vsichni to vedi a je to zbytecny psat ... o tom cela tahle diskuze imo je. ze se tu haze katastrofickejma scenarema u toho i onoho a ve skutecnosti je to naprosto neaktualni tema, nafouknuta bublina. ted jsme se vlastne vsichni shodli, ze to bude trvat treba dalsich deset let. tzn, ze v ty dobe bude formatu let sedmnact, nebo snad dokonce osmnact, ja uz v tech cislech mam bordel. to je na odvetvi archivace a distribuce dat neuveritelne dlouha zivotnost. mnohem aktualnejsi je ted 4k, HDMI 2.0 apod. TO tady melo bejt a o tom bychom se meli bavit, ne ze jednou nekdy za silene dlouhou dobu, delsi nez dosud uplynula od jeho uvedeni, BD skonci. to je jak psat v roce 2000 "nekupujte DVDcka, jednou tady nebudou". imo si tu v tomhle hromadne rozumime (me mnohem vic zajima, kdy teda ten internet narazi na svoje limity *:D*) (ad muj posledni prispevek: *"VoD zaziva boom a prodejnost BD navzdory snizujici se prodejnosti fyz.nosicu stoupa". ... psal jsem to podruhy, tak asi bylo kazdymu jasny, o co slo)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se