Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Nicholson končí s herectvím?


ikona
KarelR
jack nicholson
Na Oscarech ho ale uvidíme pořád. 

AKTUALIZACE: Podle NBC News je celý Jackův herecký důchod jedna velká kachna. Chápu, že si weby vymýšlejí obsazení nových Star Wars, ale tohle? Kristova noho...

Inu, jednou to přijít muselo. Jacku Nicholsonovi je 76 let a nejspíš má za sebou víc drog než všichni návštěvníci MovieZone dohromady. I přes to ale zvládnul ukořistit rekordní tři Oscary z rekordních dvanácti nominací a stvořit tolik ikonických rolí, že byste se jich nedopočítali. V posledních letech si ale Jack užívá zasloužený oddech. A teď se proslýchá, že mu na něm nic nechybí.

Údajně se totiž hodlá připojit k Geneu Hackmanovi a Seanu Connerymu mezi žijící herecké legendy, jejichž přispívání kinematografii skončilo. Hlavním důvodem je prý to, že už si nezvládá zapamatovat svoje repliky. Odmítl kvůli tomu roli v Nebrasce Alexandra Paynea (natočili spolu drama O Schmidtovi) a jeho poslední filmovou štací tak zůstane tři roky stará komedie Poznáš, až to přijde? od Jamese L. Brookse (dovedl Jacka k Oscarům za Lepší už to nebude a Cenu za něžnost).

Herecký odchod ale prý neznamená odchod z veřejného života. Stále se můžeme těšit minimálně na Jackovy návštěvy Oscarů, které snad budou stejně cool jako letošní pokec s Jennifer Lawrence. I na tom je totiž jasně vidět jedna věc. Jack je prostě jenom jeden, a když řekne, že padla, tak padla. Plody jeho brilantní práce si ostatně můžete pouštět do aleluja. Stačí si jen vybrat...

 

 

 

 

 

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace