Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Afghánistán hledá Superstar


ikona
Mr. Hlad
Bill Murray a režisér Rain Mana vyráží na hudební turné do střední Asie 

Filmy o Afghánistánu jsou obvykle o teroristech, vojácích nebo – pokud mají autoři nějaké velké umělecké ambice – o životním údělu pastevců skotu. Nebo tak něco. Každopádně o muzice bývají málokdy, ale to se teď rozhodla změnit docela zajímavá tvůrčí dvojice. Bill Murray umí komedii, drama i dokonalé sladění obojího a režisér Barry Levinson natočil Rain Mana, Vrtěti psem nebo Dobré ráno, Vietname.

Teď se rozhodli spojit síly a měl by z toho být film s názvem Rock the Kasbah. Jeho hrdinou má být hudební manažer, kterému se moc nedaří a se svým posledním klientem vyrazí na turné do Afghánistánu. Tady ho ale smůla dožene a on skončí sám, bez pasu a bez peněz v zemi, do které by dobrovolně asi moc lidí nejelo. Překvapivě ale právě tady najde mladou dívku, jejíž hlas ho doslova posadí na zadek. A rozhodne se ji propašovat do Kábulu a protlačit do soutěže The Afghan Star. Ve výsledku by z toho mohla být celkem zajímavá podívaná, Murraymu tyhle role docela sedí.

---

Vytáhni v hospodě: Asi by bylo velké překvapení, kdyby se na soundtracku neobjevili The Clash.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace