Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Díky za ty dary: International Trailer

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
Milá sympatická věc, ale zase to klišé v podobě tlustého bratra... Ale mezi Markem Ruffalo a Gwyneth Palthrow jiskří obrovská várka chemie, takže budu moc rád, pokud se film dostane do našich kin. :)
271639
Milá sympatická věc, ale zase to klišé v podobě tlustého bratra... Ale mezi Markem Ruffalo a Gwyneth Palthrow jiskří obrovská várka chemie, takže budu moc rád, pokud se film dostane do našich kin. *:)*
0 0
reagovat
Toto zase budem musieť pozerať so ženou. Ešte že tam je Hulk. A podväzky.

Nejako prežijem.
271633
Toto zase budem musieť pozerať so ženou. Ešte že tam je Hulk. A podväzky. Nejako prežijem.
0 0
reagovat
MIlá věc.
271631
MIlá věc.
0 0
reagovat

Mr.Hlad

Jsem rád, že máš takovej přehled v herecký kariéře Pink. :D:+
271629
Jsem rád, že máš takovej přehled v herecký kariéře Pink. *:D**:+*
Mr.Hlad
0 0
reagovat
271626
[link="http://www.youtube.com/watch?v=6zXDo4dL7SU"]...[/link]
0 0
reagovat

Mr.Hlad

Aha, tak to jo, já sem o její filmový kariéře zas tak velký povědomí neměl. Ale Catacombs sem vlastně kdysi viděl a vůbec sem jí tam nezaregistroval. Spíš sem měl povědomí o její hudební kariéře. Vlastně to odlišení takhle nějakej smysl dává.

Co se druhé věci týče, tak je to škoda. Bůh ví, že bych potřeboval sakra dobrýho wingmana... ;)
271625
Aha, tak to jo, já sem o její filmový kariéře zas tak velký povědomí neměl. Ale Catacombs sem vlastně kdysi viděl a vůbec sem jí tam nezaregistroval. Spíš sem měl povědomí o její hudební kariéře. Vlastně to odlišení takhle nějakej smysl dává. Co se druhé věci týče, tak je to škoda. Bůh ví, že bych potřeboval sakra dobrýho wingmana... *;)*
Mr.Hlad
0 0
reagovat
Pokud Pink hraje a nemá to být cameo nebo pomrknutí ale normální role, vždycky používá svoje civilní jméno jako v Catacombs, teoreticky Happy Feet 2, Rollerball a Charlieho andílci jsou spíš to pomrknutí.

S tím druhým ti nepomůžu
271624
Pokud Pink hraje a nemá to být cameo nebo pomrknutí ale normální role, vždycky používá svoje civilní jméno jako v Catacombs, teoreticky Happy Feet 2, Rollerball a Charlieho andílci jsou spíš to pomrknutí. S tím druhým ti nepomůžu
0 0
reagovat
K tomuhle mám jenom dvě věci.

1) Proč píšou do titulků Alecia Moore a ne Pink. To se za ní stydí? Kdysi sem jí docela žral a nepamatuju se, že by svoje jméno někde používala. Možná to má bejt nějakej skrytej žertík týhle upoutávky, ale moc mi to smysl nedává.

2) Mark Ruffalo posledních pár let jede a jako herce ho mám čím dál raději. Je pravda, že ksicht právě vyvoranýho štěněte má celou kariéru, ale posledních pár let mě sedí v každým filmu. Velkej sympaťák a když tak nad tím přemýšlím, tak pro mě asi jedinej důvod tenhle film někdy vidět. Příběh je totiž ohranej a už na dvou minutách komplet převyprávěnej. A Gwyneth Paltrow v prádle? Mňoch, jsem rád, že slavné a úspěšné čtyřicítky Jennifer a Gwyneth si začali hrát na "slut" písečku. Ale příjde mi to už moc chtěný. Kdyby se ukázali jen tak, tak neřeknu ani ň. Ale oni na tom zase zakládají reklamní kampaň a fakt se netěším, jak celým internetem bude následující měsíc probíhat vlna "Gwyneth Paltrow drží tuhle a tuhle dietu"

That being said, s oběma milfkama bych do postele šel.
271623
K tomuhle mám jenom dvě věci. 1) Proč píšou do titulků Alecia Moore a ne Pink. To se za ní stydí? Kdysi sem jí docela žral a nepamatuju se, že by svoje jméno někde používala. Možná to má bejt nějakej skrytej žertík týhle upoutávky, ale moc mi to smysl nedává. 2) Mark Ruffalo posledních pár let jede a jako herce ho mám čím dál raději. Je pravda, že ksicht právě vyvoranýho štěněte má celou kariéru, ale posledních pár let mě sedí v každým filmu. Velkej sympaťák a když tak nad tím přemýšlím, tak pro mě asi jedinej důvod tenhle film někdy vidět. Příběh je totiž ohranej a už na dvou minutách komplet převyprávěnej. A Gwyneth Paltrow v prádle? Mňoch, jsem rád, že slavné a úspěšné čtyřicítky Jennifer a Gwyneth si začali hrát na "slut" písečku. Ale příjde mi to už moc chtěný. Kdyby se ukázali jen tak, tak neřeknu ani ň. Ale oni na tom zase zakládají reklamní kampaň a fakt se netěším, jak celým internetem bude následující měsíc probíhat vlna "Gwyneth Paltrow drží tuhle a tuhle dietu" That being said, s oběma milfkama bych do postele šel.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se