Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

ANKETA: Podpořte Blu-ray Honu


ikona
KarelR
blu-ray
Chcete dánskou pecku v modrém balení? Jednoduché to nebude. 

Není pochyb o tom, že dánský Hon patří mezi nejlepší filmy minulého roku (naše recenze). Bravurní psychologický thriller s Madsem Mikkelsenem okupuje databázové topky a pečlivě sbírá jednoho spokojeného diváka za druhým, ani to ale nestačí k tomu, aby se u nás dočkal prvotřídní modré péče. Jednoduše řečeno: Bontonfilm si není jistý, zda je u nás dost zájemců o Blu-ray, a celá situace se vyvinula následovně.

O Hon se začala zajímat FilmArena, kterážto momentálně shání 1000 zájemců. Pokud (zhruba) tolik lidí vyjádří o blůčko zájem, Bontonfilm jej vydá. V opačném případě je situace značně nejasná, v nejhorším případě bychom se ale museli spokojit jen s říjnovým DVDčkem. Což u takové pecky docela zamrzí.

Veškeré podrobnější informace (cena, možná výbava Blu-raye) najdete v anketě na webu FilmAreny, kde také můžete rovnou přislíbit nákup. V případě zájmu tedy zamiřte tam a dejte vědět známým, kteří by o Hon mohli mít zájem.

Ehm... kéž by šla podobně vybojovat i blůčka Nic nás nerozdělí nebo Terapie láskou...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace