Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herní Watch Dogs míří na plátno


ikona
KarelR
ubisoftwatch dogs
Ubisoft hodlá novou hackerskou odyseu řádně poždímat. 

O tom, že se chystá nová vlna herních adaptací, jsme psali už několikrát. Ubisoft si kvůli ní dokonce založil vlastní filmovou pobočku, ve které chystá Ghost Recon pod dohledem Michaela Baye, Assassin's Creed s Michaelem Fassbenderem a Splinter Cell s Tomem Hardym. Nejnovější přírůstek k téhle smetánce? Hi-tech thriller Watch Dogs.

 

Příběh uberhackera Aidena Pearce, který se někomu hodlá pomstít za pomoci kompletní chicagské infrastruktury (dokáže ovládat všechno od databází po kamery), sice ještě ani nevyšel. Už pár let ale patří mezi nejočekávanější hry vůbec a v Ubisoftu jsou si toho dobře vědomi, takže podzimní release podpořili oznámení ambiciózních filmových plánů.

Watch Dogs se na stříbrná plátna podívají pod záštitou Sony Pictures. Zástupci UMP (Ubisoft Motion Pictures) ale slibují, že zásadní kreativní rozhodnutí zůstanou v jejich rukou, mělo by tedy být zachováno to nejlepší, co hra nabídne. Jediný problém? Veřejnost zatím netuší, co to je, protože se hra může klidně proměnit v dobře propagované zklamání.

 

Oznamování filmových pokračování před premiérou jedničky je jedna věc. Slibovat film podle nevydané hry ale vypadá jako vyloženě laciný tah, jak k projektu přitáhnout ještě víc pozornosti. A že ji zrovna Watch Dogs mají až až, takže doufejme, že se nadějný koncept promění v návykovou pecku. Tohle předbíhání si Ubisoft nicméně může do příště odpustit.

---

Vytáhni v hospodě: Na gameplay z Watch Dogs se můžete mrknout tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace