Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem budou Expendables 3?


ikona
KarelR
expendables 3
V Bulharsku se začíná natáčet. Kdo všechno tam poletí? 

Kolem trojky Expendables bylo v minulých týdnech dost rušno. Bruce Willise na poslední chvíli nahradil Harrison Ford, Slyovo nové dítko to ale nijak nezpozdilo a už se stihlo nahrnout před kamery. Samotné natáčení začalo pod taktovkou Patricka Hughese (Red Hill) již včera, Lionsgate pak při té příležitosti vytasil tiskovou zprávu, na které jsou důležité dvě věci - první synopse a potvrzení obsazení.

 

O ději Expendables 3, k nimž sepsal Stallone scénář společně s Creightonem Rothenbergerem a Katrin Benedikt (Pád Bílého domu!), jsme zatím nevěděli téměř nic. Záporácké plány Mela Gibsona jsou teď ale konečně odhaleny. Problémová akční legenda si zahraje Conrada Stonebankse, ostrého hocha, který kdysi s Barneym Rossem založil Expendables. Jejich partnerství ale dlouho nevydrželo, jelikož se Stonebanks začal zabývat nelegálním obchodem se zbraněmi a Ross ho kvůli tomu sprovodil ze světa.

Nebo si to, jak už to v podobných filmech bývá, alespoň myslel. Stonebanks je každopádně zpátky a chce se pomstít kompletním zlikvidováním Expendables, kteří na jeho staromilský plán odpoví novými zbraněmi. A to v tomhle případě znamená přibrání čtveřice mladých, rychlých a technicky kompatibilních "postradatelných", které si zahrají Kellan Lutz, Glen Powell, hvězda MMA Ronda Rousey a boxerský šampión v těžké váze Victor Ortiz.

 

Slíbené omlazování týmu tedy opravdu přijde, jinak se ale na plátně sejdou prakticky všichni staří známí. Stallone, Statham, Li, Lundgren, Couture a Crews přiberou do party Arnolda Schwarzeneggera a Harrisona Forda. Za padouchy by pak měl mimo Gibsona kopat i Wesley Snipes a zlotřilou stranu barikády nejspíš zvolí i Antonio Banderas.

A to jsou překvapivě všechna potvrzená jména. Co Nicolas Cage, Mickey Rourke, Milla Jovovich a Jackie Chan? Možná ještě jednají, možná je čeká "utajené" cameo a možná se neobjeví vůbec. I bez nich ale bude v Expendables 3 dost plno, tak doufejme, že Hughes udrží v rukou těžké otěže. A že nám 15. srpna 2014 naservíruje akční náhul hodný téhle nabité soupisky.

---

Vytáhni v hospodě: Tady najdete pár prvních fotek z placu. Že by Sly napotřetí nešel do bradky?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace