Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aronofsky míří mezi špióny


ikona
Mr. Hlad
darren aronofsky
Režisér Fontány a Černé labutě se rozhodl vyzkoušet si špionážní žánr 

V očích mnoha diváků bude Darren Aronofsky díky filmům jako Fontána nebo Requiem za sen umělcem, ať už to berete jako pochvalu nebo nadávku, faktem ale je, že se během kariéry motal i okolo několika filmů, které ani trochu nenaznačovaly, že by chtěly nějaké ty Oscary. Druhého Wolverina ani RoboCopa nakonec nenatočil a momentálně kutí biblickou záležitost Noah s Russellem Crowem, ale teď se začal motat kolem projektu, který potvrzuje, že s klasickým komerčním Hollywoodem by režisér nejspíš neměl problém.

Právě totiž jedná s Foxy, že by pro ně natočil špionážní thriller Red Sparrow. O předlohu Jasona Matthewse mělo zájem hned několik studií a zápletka zní zajímavě. Hlavní hrdinkou má být Dominika Egorova, která tak trošku nedobrovolně pracuje jako profesionální svůdnice ve službách státu. Má jednoduše sbalit cíl a dostat z něj informace jakýmkoliv způsobem. Teď se má zaměřit na mladého agenta CIA, ale je to trošku tvrdší oříšek. Ti dva si půjdou po krku a zároveň mezi nimi bude i jistá náklonnost, ale všechno se zkomplikuje v okamžiku, kdy Dominiku samotná CIA naverbuje a přinutí ji najít zrádce přímo ve Washingtonu. A to dřív, než bude převelena do ochranky Vladimíra Putina. Mohlo by to být celkem zajímavé, ať už by se Aronofsky rozhodl pojmout to jako ženskou Bondovku nebo trošku seriózněji. Snad z projektu zase nevycouvá.

---

Vytáhni v hospodě: Druhého Wolverina Aronofsky odmítl především kvůli tomu, že chtěl být s rodinou. Nepomohlo mu to a Rachel Weisz ho nakonec tak jako tak vyměnila za Daniela Craiga.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace