Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce Willis má problém. Bruce Willise.


ikona
Mr. Hlad
bruce willis
Bruce Willis v poslední době provádí jednu kravinu za druhou. Zbláznil se, nebo se prostě jen nudí?  

Někdy toho začne být na člověka trochu moc. Pak Tom Cruise skáče po gaučích v televizi, Mel Gibson nadává Židům a Charlie Sheen mele kraviny, které nedávají moc smysl. Zdá se, že na řadě je teď Bruce Willis. Legenda akčního žánru v posledních letech tak trošku působí, že ho to před kamerou moc nebaví a ve Výplachu jste mohli vidět, že při propagaci svých filmů dělá tvůrcům medvědí službu. A jednoduše se chová trochu jako vůl. Když musel Kevin Smith při natáčení Poldů bojovat s hercovou nulovou pracovní morálkou a absolutní neochotou poslouchat pokyny režiséra, mohlo se to svézt ještě na osobitého Tichého Boba. Teď už to ale náhoda asi nebude.

Willis se ve třetích The Expendables neobjeví, to už víme. A Sly nemá problém říct médiím proč. Původně měl Willis dostat za tři natáčecí dny tři miliony dolarů. Což i člověk bez znalostí složitější matematiky musí považovat za dobrý kšeft. Willis chtěl ale čtyři, a tak Stallone přitáhl na jeho místo Harrisona Forda a o Johnu McClaneovi prohlásil, že je to líný lakomec. Ti dva už spolu asi dělat nebudou.

V nedávném rozhovoru se navíc Willis rozkecal o svém vztahu k akčním filmům. A vypadlo z něj, že je vlastně nemá rád. Prohlásil, že ho akční žánr unavuje a že exploze jsou jedna z nejnudnějších věcí na jeho práci. A i když má spousta jeho fandů velké výbuchy a podobné kousky ráda, jeho to už dost nudí, i když za to dostává hodně peněz. No, je to vidět. Otázkou je, proč se hodlá nudit i další roky. Ve druhém Sin City si zopakuje roli detektiva Hartigana, American Assassin bude adaptace knihy, jejímž hrdinou je agent bojující proti terorismu, v Expiration ho čeká postava zabijáka, který musí najít lék dřív, než ho zabije smrtící jed, a v Die Hardest si pošesté vystřihne Johna McClanea. Možná, že když Willise akce tak strašně štve, chtělo by to vyzkoušet jiný žánr. Takový, u kterého nemusí mít permanentně v obličeji výraz, jako že bojuje se zácpou. Co na jeho herecké výkony v posledních letech říkáte vy?

---

Vytáhni v hospodě: A nebo by možná stálo za to dát si od filmování pauzu úplně.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (45)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace