Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Válka proti drogám začíná


ikona
Mr. Hlad
rupert sanders
Tvůrce seriálu Breaking Bad se chystá ukázat, jak Amerika bojovala proti narkotikům 

Režisér Rupert Sanders natočil zatím jen slušnou fantasy Sněhurka a lovec, protože se ale s Kristen Stewart skamarádil víc, než by se jeho manželce a studiu líbilo, u sequelu ho nejspíš neuvidíme. Ale rozhodně se nebude nudit. Momentálně to vypadá, že by mohl natočit adaptaci knihy 90 Church. Její scénář píše George Mastras, jeden z tvůrců seriálu Breaking Bad, a i tady se podíváme do světa plného drog. Ovšem s trošku retro atmosférou.

90 Church se totiž odehrává v padesátých a šedesátých letech minulého století, kdy se lidé báli víc komunismu než vysmažených feťáků. Federální úřad pro narkotika měl po celém světě pouze 350 agentů a v samotném New Yorku jich působilo jen 35. Sídlili na adrese 90 Church Street a věděli, že proti skvěle organizované mafii a FBI, která dokonce odmítla uznat drogy jako seriózní nebezpečí, mají jen malou šanci, a tak se rozhodli být v ulicích za pořádné drsňáky. Celkem razantním způsobem budovali sítě informátorů, s gangstery se nepárali a nakonec sami stáli před soudem, protože si nikdo nechtěl připustit, že tyhle věci jsou zkrátka nutné. Zní to zatraceně zajímavě, zvlášť s Mastrasem. Snad režisér zvládne přechod od fantasy ke gangsterce, fakt dobrou už jsme tu chvilku neměli.

---

Vytáhni v hospodě: Sandersova dnes už skoro bývalá manželka Liberty Ross si v jeho debutu zahrála matku Sněhurky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace