Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Wahlberg a Washington mají nabité obě bouchačky

příspěvky 1 - 0 Napsat příspěvek
Jak tady Ted často zmiňuje ty výdaje na distribuci, tak tohle je od člověka, co ví: "When a studio charges distribution to another based on fee...it's normally on average 10 percent of revenue. It ain't pocket change. It's tens of millions. It's not small." Plus celosvětová propagace u spousty filmů prý už dneska jde i přes 200M, tak si říkám, kolik vlastně letošních snímků je ziskových... :))
270143
Jak tady Ted často zmiňuje ty výdaje na distribuci, tak tohle je od člověka, co ví: "When a studio charges distribution to another based on fee...it's normally on average 10 percent of revenue. It ain't pocket change. It's tens of millions. It's not small." Plus celosvětová propagace u spousty filmů prý už dneska jde i přes 200M, tak si říkám, kolik vlastně letošních snímků je ziskových... *:))*
0 0
reagovat

imf

A to já si pro změnu mezi těmi chvalozpěvy neodpustím drobné přátelské pošťouchnutí - docela by mě totiž zajímalo, kdy žes to porodil a proč ses vlastně nepochlubil, když tady nepochybně všichni, podobně jako já, žijí v domnění, že to je něco, co zvládá pouze Arnold... ;)
269609
A to já si pro změnu mezi těmi chvalozpěvy neodpustím drobné přátelské pošťouchnutí - docela by mě totiž zajímalo, kdy žes to porodil a proč ses vlastně nepochlubil, když tady nepochybně všichni, podobně jako já, žijí v domnění, že to je něco, co zvládá pouze Arnold... *;)*
imf
0 0
reagovat
Marka s Denzelem jsem tipoval na 35+ a šmoulům to přeju, protože jsem na 1 musel vzít malýho bráchu přítelkyně 8)
@Ted: Thx, than U is back.
@Imf: Pěkně napsáno, nevím proč, ale četlo se mi to samo:)
269591
Marka s Denzelem jsem tipoval na 35+ a šmoulům to přeju, protože jsem na 1 musel vzít malýho bráchu přítelkyně *8)* @Ted: Thx, than U is back. @Imf: Pěkně napsáno, nevím proč, ale četlo se mi to samo:)
0 0
reagovat

dashiva

Nevím kde je Sládkovičovo, nevím kde je Hulákáreň, ale na Slovensku sem každej rok minimálně týden kolem Pohody. Hlavně v Trnavě a v legendární Čajce. A další podobný prosby do vzkazníku, nebo budeme proplesknuti ?)
269554
Nevím kde je Sládkovičovo, nevím kde je Hulákáreň, ale na Slovensku sem každej rok minimálně týden kolem Pohody. Hlavně v Trnavě a v legendární Čajce. A další podobný prosby do vzkazníku, nebo budeme proplesknuti *?)*
dashiva
0 0
reagovat
dashiva: Jo, Příšerkám jsem taky tipoval 900M+, ale nakonec tomu ve Státech klesla návštěvnost snad o třetinu oproti jedničce. Druhý Nemo tu miliardu ale fakt dá. :D?)
269552
dashiva: Jo, Příšerkám jsem taky tipoval 900M+, ale nakonec tomu ve Státech klesla návštěvnost snad o třetinu oproti jedničce. Druhý Nemo tu miliardu ale fakt dá. *:D**?)*
0 0
reagovat

musím si nasypať popol na hlavu

Monsters 2 som prorokoval absolutne bezproblémových 800 - 900 mega, s možnosťou útoku na miliardu (za podmienky, že by Pixar pre zmenu vypľul skutočne kvalitný film).
Prvé Monsters dalo cca 750 mega (adjusted for ticket price inflation), a to štartovalo z nuly, v čase keď Pixar ešte nebol zavedený brand (ale zas na druhú stranu, ľudia boli ešte očarený CGI animáciou podobne, ako boli 2 roky dozadu odvarení z 3Dčka).
Tých 350 z US + cca 500 OS to proste muselo dať, že?

Že sa nakoniec ledva doplazí k 700 WW, a že mu Despicable 2 natrhne riť o 200 mega, by ma vo sne nenapadlo.

Hunger Games 2 som tiež veštil slušnú šancu na miliardu. Tak dúfam, že tu sa stretnem s podobným úspechom.

Jo a Tede:
Až jednou přijdeš do Sládkovičova, tak sa zastav na pivo. Najskôr ma nájdeš v krčme, ktorá sa volá Hulákareň. Ale ako sa poznám, budem zlískaný pod obraz, takže o tržbách asi moc zmysluplne nepokecáme :-)
269548
Monsters 2 som prorokoval absolutne bezproblémových 800 - 900 mega, s možnosťou útoku na miliardu (za podmienky, že by Pixar pre zmenu vypľul skutočne kvalitný film). Prvé Monsters dalo cca 750 mega (adjusted for ticket price inflation), a to štartovalo z nuly, v čase keď Pixar ešte nebol zavedený brand (ale zas na druhú stranu, ľudia boli ešte očarený CGI animáciou podobne, ako boli 2 roky dozadu odvarení z 3Dčka). Tých 350 z US + cca 500 OS to proste muselo dať, že? Že sa nakoniec ledva doplazí k 700 WW, a že mu Despicable 2 natrhne riť o 200 mega, by ma vo sne nenapadlo. Hunger Games 2 som tiež veštil slušnú šancu na miliardu. Tak dúfam, že tu sa stretnem s podobným úspechom. Jo a Tede: Až jednou přijdeš do Sládkovičova, tak sa zastav na pivo. Najskôr ma nájdeš v krčme, ktorá sa volá Hulákareň. Ale ako sa poznám, budem zlískaný pod obraz, takže o tržbách asi moc zmysluplne nepokecáme :-)
musím si nasypať popol na hlavu
0 0
reagovat

a já s Tedem na pivo nechci!!!

8)
269533
*8)*
a já s Tedem na pivo nechci!!!
0 0
reagovat
mhm, to imfovo shrnutí mi přišlo po těch civalovejch nějaký výživnější. možná proto, že je to čerstvá krev, co si ještě nevytvořila mustr na psaní takovýhohle textu (jo, je to viděl, civale)
269510
mhm, to imfovo shrnutí mi přišlo po těch civalovejch nějaký výživnější. možná proto, že je to čerstvá krev, co si ještě nevytvořila mustr na psaní takovýhohle textu (jo, je to viděl, civale)
0 0
reagovat

TedGeorge

Hurá, Ted a jeho blogísky o tržbách jsou zpátky. Stýskalo se mi po obou z vás. A ty, Jirko, až přijedeš do Mariánek, tak tě přivítám s otevřenou náručí. :);)
269506
Hurá, Ted a jeho blogísky o tržbách jsou zpátky. Stýskalo se mi po obou z vás. A ty, Jirko, až přijedeš do Mariánek, tak tě přivítám s otevřenou náručí. *:)**;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
ad Čína: Prý se tam navíc část tržeb zahraničních filmů "přesouvá" domácím produkcím. :D:D
269502
ad Čína: Prý se tam navíc část tržeb zahraničních filmů "přesouvá" domácím produkcím. *:D**:D*
0 0
reagovat

Ted

Se ti to machruje, když tady Cival není :D

PS: Tebe ti čokli nějak přitahují, sexuálně?
269501
Se ti to machruje, když tady Cival není *:D* PS: Tebe ti čokli nějak přitahují, sexuálně?
Ted
0 0
reagovat
(Psáno v neděli navečer)

V mé MZ poště se poslední týdny objevují dva typy žádostí.

1. Hele, až přijedeš do města xy, tak musíme zajít na pivo...
2. Napiš zase nějaký shrnutí tržeb....

K prvnímu bodu. Ano, až přijedu do města xy, tak s váma půjdu na pivo. Se všema.
Co se druhýho bodu týče, tak jednak sem trochu cestoval po československých pohostinských zařízeních a druh....jednak sem měl pocit, že už s tím Civala trochu seru. Ale pak sem si řekl fuck it, a rozhodl se pokračovat v ultimátní prokrastinaci rozšafným filozofováním nad tržbama v zaprděné diskuzi na moviezone. And here it is.

1. 2 Guns - $27,361,000
Denzel a Marky Mark (na potkání za to oslovení prej rozbíjí hubu) otevřeli na prvním místě za slušných 27. Guruové a nenasytná studia čekali 30+, ale o žádnej průser se nejedná. Letní sezóna v amerických kinech už pomalu končí, moje ikonka se brzy odporoučí do věčných lovišť, a tady bych to viděl na slušnou výdrž. Jak už psal ve vedlejší diskuzi Karel, rozpočet se snižoval z 90 mega na současných 61 (Tax incentives strikes back), a je jasné proč. Universal se strašně stydí za R.I.P.D a obyčejné uznalé pokývání hlavy jim prostě nestačí. Potřebují hit, a taky si ho vytáhli z prdele. Hit to není, to by ten otvírák musel začínat čtyřkou, ale problémy se splácením tu nečekejte. Washington má pověst člověka co hraje jenom v dobrých filmech a Wahlberg je oblíbenej sidekick. Ostatně Ted, The Other Guys a další jeho úspěchy měly za hlavního hrdinu vždy někoho jiného. Joker insight: Pro Universal je to šesté numero uno v box office žebříčku týhle sezóny. Oni mají dobrej rok, "né že né".

2. The Wolverine - $21,725,000
Po tomhle pánu fousatém se mi stýskalo. Nemůže za to jenom ta nešťastná sázka s komediantem. Hugh Jackman má obrovský charisma a Wolverine je bezesporu jeho životní role. V kině sem na něm bohužel doposud nebyl, takže budu vařit z vody jako Cival v MZ live. Tržby v Americe jsou zatím mírným zklamáním. Dost možná to za velkou louží bude nejméně výdělečná X-menovka vůbec. Vše zachraňuje na mutanty pozitivně nalaďěný svět a pohled na rozpočet. Ano, 120 mega na letní blockbuster není moc. Mangold by stejně asi víc prachů nevyužil (vidíte, už vařím), a tak nezbývá než si odškrnout úspěšnej návrat rosomáka na plátna kin. Propad o 60 procent značí průměrný chuťový ocas filmu, uvidíme kam až to dotáhne svět. Půl miliarda už je samozřejmě pasé, ale i těch celkových 400+ vykouzlí na tvářích producentů úsměv.

3. Modré svině 2 - Návrat Gargamela - $18,200,000
A to se na to podívejme. V tomto roce ne zrovna úspěšné studio Sony potřebovalo hit a zase se ho nedočkalo. Úspěšnost Modrých sviní 1 šla mimo mě. Obřích 563 milionů celosvětově jasně ukázalo, že lidi chodí v hojném počtu do kin na sračky. Respektive nemají dost sil na to zabránit svým světonázor hledajícím potomkům do toho sálu vlízt. Dvojka nám naštestí dává naději. Sony se snažilo tlumit odhady a tak ještě v sobotu všem vykládali, že ten dvaceti-milionovej víkend vlastně není žádnej velkej průser. Protože to zachrání svět. Otevírejme šampaňské, svět to nezachránil. Pokud mě zrak neklame, tak za prvních pár dnů si MS mimo USA připsaly pouhopouhých 52 mega. Což je průser. Průser o to větší, že do marketingu údajně natekli obří částky a včetně rozpočtu se to snad i blíží 300 milionům. Dolarů. Sony v těchto chvílích zařazuje damage controll a bude se vám snažit nabulíkovat, že se vlastně nic neděje. Nevěřte tomu. Modráci tímto skončili. 3x hurá.

4. The Conjuring - $13,660,000
Mám radost. Můj nejoblíbenější film léta trhá na kusy zaběhnuté hororové tržební formule a po nádherným 41 milionovým otvíráku má naprosto nevídanou výdrž. Na horor fantastický propad 39 % a neskutečných 108 milionů jenom z Ameriky je v kasičce. Nejenom že to zachraňuje mizerné léto Warnerům. Ono by to mohlo nastartovat i novou hororovou vlnu. Konečně by jsme se mohli dočkat vícero filmů, který jako hlavní proprietu nepotřebují pilu nebo mizernou domácí kameru, ale šikovnýho režiséra a čirý děs. Tak trochu doufám, že se horor zbaví toho stigmatu běčkové záležitosti, kterou si lepší režiséři nebudou špinit ruce, a dočkáme se víc Wanů v Hollywoodu. Bůh ví, že čekat zase rok na podobnou pecku (Insidious 2 nepočítaje) je prostě moc dlouhá doba. Takže jako u Modrých Sviní, 3x hurá.

5. Despicable Me 2 - $10,391,000
Holy fucking shit. Tohle opravdu mělo rozpočet jenom 70+ mega? $713,668,000 celosvětově (ano, čtete správně) a ještě to v několika zemích bude otevírat. Zase budu vařit z vody, protože ani jedničku ani dvojku sem neviděl, ale lidi zřejmě mají rádi ty žlutý mončičáky (nebo co to je). Smutnější částí příběhu je to, že nás čeká ždímání ne nepodobné Době Ledové a za pár let tu značku budeme naprosto nenávidět. Prozatím gratulujme mému oblíbenému Carellovi (jistě dostane procenta) a Universalům, kteří tímhle zamáznou ještě minimálně jednu URNU.

6. Grown Ups 2 - $8,100,000
Osobně si myslím, že je to velkej úspěch a záchrané lano pro Sandlera. Ano, někteří "experti" se snaží poukazovat na ultra úspěšnou jedničku. Ale že by tenhle film udělal 160 mega ze země volnosti a NSA se asi nedalo čekat. Místo toho si Sandler díky malinkýmu 30ti procentnímu propadu došel už pro 116 mega a rozhodně ještě někončí. Vzhledem k tomu, že svět přispěje další stovkou tu máme skoro až megahit, na kterej byl Happy Gilmore pack zvyklej před deseti lety.
Vytáhni v hospodě - Sandler po úspěchu jedničky koupil všem hlavním hercům z jedničky Maserati. Dal bych si líbit.

7. Turbo - $6,400,000
Tady to odbydeme turborychle. Těch animáků bylo tuhle sezónu prostě moc. Není se co divit, že rychlí šneci Foxům nevydělávají tolik, kolik by si přáli. Zase to tu bude zachraňovat svět, ale současných 125 celosvětově je prostě meh. Asi nejvíc mrzet to může Ryana Reynoldse, kterej zažívá vyloženě černej rok a kdo ví, jestli se ho dočkáme ještě v něčem, co bude mít rozpočet 100+. Ta nálepka Box Office poison se sundává strašně těžko. Taylor Kitsch by mohl vyprávět...

8. Red 2 - $5,650,000
Jedničku mám docela rád. Jako jeden z mála, očividně. Baví mě divnej Malkovich, baví mě ten nápad... Dvojka zatím vypadá, že tržby jedničky nedorovná. Při rozpočtu, kterej nabobtnal o 30 mega rozhodně neúspěch. Nejedná se o fail typu R.I.P.D. Na to je ten rozpočet ještě pořád moc nízkej, ale tady se prašule vydělávat nebudou. Mrzet do může hlavně Bruce Willise. Ten pohřbívá jednu značku za druhou. Snad nepohřbí i Expendables 3.

9. The Heat - $4,725,000
Režisér Bridesmaids (dosud sem nenašel odvahu) zrežíroval další obrovskej hit. Heat si jde při rozpočtu 43 milionů pro stejnou sumičku z Ameriky jako výše zmíněné družičky (170) a mě to upřímně sere. Sere mě to proto, protože tu hraje Sandra Bullock a hlavně Melissa McCarthy. Tlustá nesympatická žena, ve které se očividně našla průměrná americká hospodyňka, má po Identity Thief další zářez a díky tomuto se jí už nezbavíme. Nikdy. V hyperkorektní Americe je chválena jako skvělá herečka do komediálních rolí, ale to my nežereme. Je to ... (doplňte si 4 libovolné mysoginistické nadávky)

10. Pacific Rim - $4,570,000
A ono se to na těch 100 US mega nakonec asi prokouše. Jako Danajský dar pro Warnery jsou obří tržby z Číny. 45.2 milionů za prvních pár dnů je opravdu hodně. V potaz je ovšem potřeba brát to, že Hollywood má s Čínou pořád problém. Ještě před rokem bylo veřejným tajemstvím, že z každého dolaru utrženého na vstupném jde do Hollywoodu 17 centů. Následovalo několik cest studiových hlavounů do země miliardové a mírné vylepšení procentuálního koláče. Ale stejně. V Číně leží budoucnost, ale studia z ní pořád nedostávají dostatek peněz. Všude (zdravím Dura) se samozřejmě hned objevily zkazky, že díky Číně a silné Asii se dočkáme pokračování, ale to se IMHO nestane. Warneři na tomhle filmu budou tratit, a sympaťák Del Toro se pokračování nedočká. Celkových 400 ze světa možná zaplatí většinu rozpočtu, ale rozhodně ne drahou reklamní kampaň. Ale možná se mýlím, a Warneří překvápí. Bůh ví, že po Potterovi, Hangoverství a Hobbitovy nemají do čeho píchnout. Výjimeční a výjimkoví Superman s Batmanem prominou.

Dál stojí za zmínku...
Na čtrnáctém místě otevírá one woman show Cate Blanchett Blue Jasmine. Woody Allen tady prej hraje až druhé housle (anebo v jeho případě saxofon). Dva milióny z padesáti kin jsou fajn a rozhodně svědčí o tom, že na film se bude chodit.
Na pozici číslo patnáct se drží neočekávaně úspěšná World War Z. Během produkce problémy pronásledovaný flák se nepochopitelně dočkal vřelého kasovního přijetí, a pořád živí naději na 200 milionů z USA. Celosvětově je to už obřích 488 milionů a díky očekávané premiéře v Japonsku to tu půl miliardu fakt dá. Holy shit. Já to teda nečekal ani po druhým víkendu v kinech.

A víte co? To stačí. Skoro hodinku mi to zabralo, a tak mi po dvou "bezpsích" týdnech dovolte jeden debilní obrázek na konec link
Čau
269500
(Psáno v neděli navečer) V mé MZ poště se poslední týdny objevují dva typy žádostí. [b]1. Hele, až přijedeš do města xy, tak musíme zajít na pivo...[/b] [b]2. Napiš zase nějaký shrnutí tržeb....[/b] K prvnímu bodu. Ano, až přijedu do města xy, tak s váma půjdu na pivo. Se všema. Co se druhýho bodu týče, tak jednak sem trochu cestoval po československých pohostinských zařízeních a druh....jednak sem měl pocit, že už s tím Civala trochu seru. Ale pak sem si řekl fuck it, a rozhodl se pokračovat v ultimátní prokrastinaci rozšafným filozofováním nad tržbama v zaprděné diskuzi na moviezone. And here it is. [b]1. 2 Guns - $27,361,000[/b] Denzel a Marky Mark (na potkání za to oslovení prej rozbíjí hubu) otevřeli na prvním místě za slušných 27. Guruové a nenasytná studia čekali 30+, ale o žádnej průser se nejedná. Letní sezóna v amerických kinech už pomalu končí, moje ikonka se brzy odporoučí do věčných lovišť, a tady bych to viděl na slušnou výdrž. Jak už psal ve vedlejší diskuzi Karel, rozpočet se snižoval z 90 mega na současných 61 (Tax incentives strikes back), a je jasné proč. Universal se strašně stydí za R.I.P.D a obyčejné uznalé pokývání hlavy jim prostě nestačí. Potřebují hit, a taky si ho vytáhli z prdele. Hit to není, to by ten otvírák musel začínat čtyřkou, ale problémy se splácením tu nečekejte. Washington má pověst člověka co hraje jenom v dobrých filmech a Wahlberg je oblíbenej sidekick. Ostatně Ted, The Other Guys a další jeho úspěchy měly za hlavního hrdinu vždy někoho jiného. Joker insight: Pro Universal je to šesté numero uno v box office žebříčku týhle sezóny. Oni mají dobrej rok, "né že né". [b]2. The Wolverine - $21,725,000[/b] Po tomhle pánu fousatém se mi stýskalo. Nemůže za to jenom ta nešťastná sázka s komediantem. Hugh Jackman má obrovský charisma a Wolverine je bezesporu jeho životní role. V kině sem na něm bohužel doposud nebyl, takže budu vařit z vody jako Cival v MZ live. Tržby v Americe jsou zatím mírným zklamáním. Dost možná to za velkou louží bude nejméně výdělečná X-menovka vůbec. Vše zachraňuje na mutanty pozitivně nalaďěný svět a pohled na rozpočet. Ano, 120 mega na letní blockbuster není moc. Mangold by stejně asi víc prachů nevyužil (vidíte, už vařím), a tak nezbývá než si odškrnout úspěšnej návrat rosomáka na plátna kin. Propad o 60 procent značí průměrný chuťový ocas filmu, uvidíme kam až to dotáhne svět. Půl miliarda už je samozřejmě pasé, ale i těch celkových 400+ vykouzlí na tvářích producentů úsměv. [b]3. Modré svině 2 - Návrat Gargamela - $18,200,000[/b] A to se na to podívejme. V tomto roce ne zrovna úspěšné studio Sony potřebovalo hit a zase se ho nedočkalo. Úspěšnost Modrých sviní 1 šla mimo mě. Obřích 563 milionů celosvětově jasně ukázalo, že lidi chodí v hojném počtu do kin na sračky. Respektive nemají dost sil na to zabránit svým světonázor hledajícím potomkům do toho sálu vlízt. Dvojka nám naštestí dává naději. Sony se snažilo tlumit odhady a tak ještě v sobotu všem vykládali, že ten dvaceti-milionovej víkend vlastně není žádnej velkej průser. Protože to zachrání svět. Otevírejme šampaňské, svět to nezachránil. Pokud mě zrak neklame, tak za prvních pár dnů si MS mimo USA připsaly pouhopouhých 52 mega. Což je průser. Průser o to větší, že do marketingu údajně natekli obří částky a včetně rozpočtu se to snad i blíží 300 milionům. Dolarů. Sony v těchto chvílích zařazuje damage controll a bude se vám snažit nabulíkovat, že se vlastně nic neděje. Nevěřte tomu. Modráci tímto skončili. 3x hurá. [b]4. The Conjuring - $13,660,000[/b] Mám radost. Můj nejoblíbenější film léta trhá na kusy zaběhnuté hororové tržební formule a po nádherným 41 milionovým otvíráku má naprosto nevídanou výdrž. Na horor fantastický propad 39 % a neskutečných 108 milionů jenom z Ameriky je v kasičce. Nejenom že to zachraňuje mizerné léto Warnerům. Ono by to mohlo nastartovat i novou hororovou vlnu. Konečně by jsme se mohli dočkat vícero filmů, který jako hlavní proprietu nepotřebují pilu nebo mizernou domácí kameru, ale šikovnýho režiséra a čirý děs. Tak trochu doufám, že se horor zbaví toho stigmatu běčkové záležitosti, kterou si lepší režiséři nebudou špinit ruce, a dočkáme se víc Wanů v Hollywoodu. Bůh ví, že čekat zase rok na podobnou pecku (Insidious 2 nepočítaje) je prostě moc dlouhá doba. Takže jako u Modrých Sviní, 3x hurá. [b]5. Despicable Me 2 - $10,391,000[/b] Holy fucking shit. Tohle opravdu mělo rozpočet jenom 70+ mega? $713,668,000 celosvětově (ano, čtete správně) a ještě to v několika zemích bude otevírat. Zase budu vařit z vody, protože ani jedničku ani dvojku sem neviděl, ale lidi zřejmě mají rádi ty žlutý mončičáky (nebo co to je). Smutnější částí příběhu je to, že nás čeká ždímání ne nepodobné Době Ledové a za pár let tu značku budeme naprosto nenávidět. Prozatím gratulujme mému oblíbenému Carellovi (jistě dostane procenta) a Universalům, kteří tímhle zamáznou ještě minimálně jednu URNU. [b]6. Grown Ups 2 - $8,100,000 [/b] Osobně si myslím, že je to velkej úspěch a záchrané lano pro Sandlera. Ano, někteří "experti" se snaží poukazovat na ultra úspěšnou jedničku. Ale že by tenhle film udělal 160 mega ze země volnosti a NSA se asi nedalo čekat. Místo toho si Sandler díky malinkýmu 30ti procentnímu propadu došel už pro 116 mega a rozhodně ještě někončí. Vzhledem k tomu, že svět přispěje další stovkou tu máme skoro až megahit, na kterej byl Happy Gilmore pack zvyklej před deseti lety. [b]Vytáhni v hospodě[/b] - Sandler po úspěchu jedničky koupil všem hlavním hercům z jedničky Maserati. Dal bych si líbit. [b]7. Turbo - $6,400,000[/b] Tady to odbydeme turborychle. Těch animáků bylo tuhle sezónu prostě moc. Není se co divit, že rychlí šneci Foxům nevydělávají tolik, kolik by si přáli. Zase to tu bude zachraňovat svět, ale současných 125 celosvětově je prostě meh. Asi nejvíc mrzet to může Ryana Reynoldse, kterej zažívá vyloženě černej rok a kdo ví, jestli se ho dočkáme ještě v něčem, co bude mít rozpočet 100+. Ta nálepka Box Office poison se sundává strašně těžko. Taylor Kitsch by mohl vyprávět... [b]8. Red 2 - $5,650,000[/b] Jedničku mám docela rád. Jako jeden z mála, očividně. Baví mě divnej Malkovich, baví mě ten nápad... Dvojka zatím vypadá, že tržby jedničky nedorovná. Při rozpočtu, kterej nabobtnal o 30 mega rozhodně neúspěch. Nejedná se o fail typu R.I.P.D. Na to je ten rozpočet ještě pořád moc nízkej, ale tady se prašule vydělávat nebudou. Mrzet do může hlavně Bruce Willise. Ten pohřbívá jednu značku za druhou. Snad nepohřbí i Expendables 3. [b]9. The Heat - $4,725,000[/b] Režisér Bridesmaids (dosud sem nenašel odvahu) zrežíroval další obrovskej hit. Heat si jde při rozpočtu 43 milionů pro stejnou sumičku z Ameriky jako výše zmíněné družičky (170) a mě to upřímně sere. Sere mě to proto, protože tu hraje Sandra Bullock a hlavně Melissa McCarthy. Tlustá nesympatická žena, ve které se očividně našla průměrná americká hospodyňka, má po Identity Thief další zářez a díky tomuto se jí už nezbavíme. Nikdy. V hyperkorektní Americe je chválena jako skvělá herečka do komediálních rolí, ale to my nežereme. Je to ... (doplňte si 4 libovolné mysoginistické nadávky) [b]10. Pacific Rim - $4,570,000[/b] A ono se to na těch 100 US mega nakonec asi prokouše. Jako Danajský dar pro Warnery jsou obří tržby z Číny. 45.2 milionů za prvních pár dnů je opravdu hodně. V potaz je ovšem potřeba brát to, že Hollywood má s Čínou pořád problém. Ještě před rokem bylo veřejným tajemstvím, že z každého dolaru utrženého na vstupném jde do Hollywoodu 17 centů. Následovalo několik cest studiových hlavounů do země miliardové a mírné vylepšení procentuálního koláče. Ale stejně. V Číně leží budoucnost, ale studia z ní pořád nedostávají dostatek peněz. Všude (zdravím Dura) se samozřejmě hned objevily zkazky, že díky Číně a silné Asii se dočkáme pokračování, ale to se IMHO nestane. Warneři na tomhle filmu budou tratit, a sympaťák Del Toro se pokračování nedočká. Celkových 400 ze světa možná zaplatí většinu rozpočtu, ale rozhodně ne drahou reklamní kampaň. Ale možná se mýlím, a Warneří překvápí. Bůh ví, že po Potterovi, Hangoverství a Hobbitovy nemají do čeho píchnout. Výjimeční a výjimkoví Superman s Batmanem prominou. [b]Dál stojí za zmínku...[/b] Na čtrnáctém místě otevírá one woman show Cate Blanchett [b]Blue Jasmine[/b]. Woody Allen tady prej hraje až druhé housle (anebo v jeho případě saxofon). Dva milióny z padesáti kin jsou fajn a rozhodně svědčí o tom, že na film se bude chodit. Na pozici číslo patnáct se drží neočekávaně úspěšná [b]World War Z[/b]. Během produkce problémy pronásledovaný flák se nepochopitelně dočkal vřelého kasovního přijetí, a pořád živí naději na 200 milionů z USA. Celosvětově je to už obřích 488 milionů a díky očekávané premiéře v Japonsku to tu půl miliardu fakt dá. Holy shit. Já to teda nečekal ani po druhým víkendu v kinech. A víte co? To stačí. Skoro hodinku mi to zabralo, a tak mi po dvou "bezpsích" týdnech dovolte jeden debilní obrázek na konec http://notfunny.co/wp-content/uploads/2012/10/funny-dog-face-2-580x453.jpg Čau
0 0
reagovat

Sarger

:D Jako matně si vzpomínám, že jsem před mnoha týdny nějakou upoutávku viděl... ale teď když jsem i to přečetl, přišlo mi, že kampaň je ve fázi, že premiéra je tak za tři měsíce. Naprosto mě to minulo a to jsem vzal jedničku ještě docela na milost. Na film za sto miliónů docela slabota.
269499
*:D* Jako matně si vzpomínám, že jsem před mnoha týdny nějakou upoutávku viděl... ale teď když jsem i to přečetl, přišlo mi, že kampaň je ve fázi, že premiéra je tak za tři měsíce. Naprosto mě to minulo a to jsem vzal jedničku ještě docela na milost. Na film za sto miliónů docela slabota.
Sarger
0 0
reagovat

Jeržik

Si zaspal dobu? :D
269498
Si zaspal dobu? *:D*
Jeržik
0 0
reagovat
Druhý Percy Jackson má za týden premiéru? K tomu už jako vyšel někde i trailer?:o To bude průšvih...
269497
Druhý Percy Jackson má za týden premiéru? K tomu už jako vyšel někde i trailer?*:o* To bude průšvih...
0 0
reagovat
Šmoulové mají třetí díl oznámen na červenec '15, takže to stihnou před Avatarem. :))
269496
Šmoulové mají třetí díl oznámen na červenec '15, takže to stihnou před Avatarem. *:))*
0 0
reagovat

BigPeta - oprava

Film na třetí příčce se jmenuje Šmoulové 2, a né V zajetí démonů.

Sorry, musel jsem. :D
269494
Film na třetí příčce se jmenuje Šmoulové 2, a né V zajetí démonů. Sorry, musel jsem. *:D*
BigPeta - oprava
0 0
reagovat
To je jedno, stejně tomu všichni říkáme The Conjuring. :)
269493
To je jedno, stejně tomu všichni říkáme The Conjuring. *:)*
0 0
reagovat
Njn... vzdyt rikam, ze jsem na nem jeste nebyl. Diky. :)
269492
Njn... vzdyt rikam, ze jsem na nem jeste nebyl. Diky. *:)*
0 0
reagovat

oprava

film na treti pricce se jmenuje V zajeti demonu a ne V zajeti strachu
269491
film na treti pricce se jmenuje V zajeti demonu a ne V zajeti strachu
oprava
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se