Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Šest adeptů na Batmana


ikona
Mr. Hlad
batmanbatman/supermansupermanzack snyder
V další DC comicsovce si půjdou po krku Superman a Bruce Wayne. Kdo by si mohl zahrát toho druhého?  

Batman i Muž z oceli v kinech ukázali, že se o přízeň diváků bát nemusí, ale když před pár týdny tvůrci oznámili, že si to v dalším filmu Bruce Wayne a Clark Kent na férovku rozdají, bylo to docela překvapení. Ale nikoliv nepříjemné. Každopádně jisté je, že Christian Bale u toho nebude a hledá se náhradník. Nový Batman však nejspíš žádný mladík nebude. Údajně se počítá s tím, že bude Bruce Wayne životem ošlehaný čtyřicátník a pěkný drsňák. A už se hledá herec, který by mu propůjčil tvář. Samozřejmě se zatím ještě pořád pohybujeme v moři drbů, nepotvrzených informací a trošku možná i fanouškovských teorií, ale šestice údajných adeptů rozhodne vypadá dost zajímavě na to, abychom se na ně mrkli.

Největší šanci být novým Brucem Waynem v má údajně Josh Brolin. Drsňáky umí, má na kontě nominaci na Oscara a herecký talent sakra velký. Jen zatím úplně nefunguje jako tahák na diváky, ale to je v tomhle případě víceméně jedno. Tady lidi půjdou na Batmana a ne na Brolina. Tuhle roli bychom mu docela i přáli.

Hovoří se ale i o dalších jménech. Ryan Gosling je zajímavá volba a není důvod se bát, že by Batmana nezvládl. Avšak je mu třiatřicet a možná, že je trošku moc mladý.

Joe Manganiello je zase člověk, jehož znají nejspíš jen fanoušci seriálu Pravá krev a fanynky Bez kalhot. Na druhou stranu ho příští rok uvidíme po boku Arnolda Schwarzeneggera v thrilleru Sabotage a pokud by se tu ukázal v dobrém světle, tak proč ne?

Richard Armitage zvládl šéfa trpaslíků v Hobitovi dost slušně a brzy bude mít volný diář.

Matthew Goode si zase vyzkoušel comics u Watchmenů, v nichž si zahrál Ozymandiase, ale podle mého skromného názoru vypadá, jako kdyby mu někdo v dětství provedl něco moc ošklivého s ksichtem, takže jeho nepodepíšu.

Osobně bych ale neměl problém s posledním kandidátem, jímž je seriálový veterán Max Martini, který si zahrál australského taťku v nedávném Pacific Rim. Ovšem toho zase nikdo nezná. Takže pokud z téhle šestice někoho vybrat, jeví se jako nejlepší volba zarpoutilý Brolin. Koho byste brali vy?

---

Vytáhni v hospodě: Jelikož má být Batman starší, pár fandů se ozvalo s tím, že by si ho mohl zahrát Michael Keaton nebo George Clooney. Ti už však mají čtyřicítku za sebou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace