Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Riddick to nevzdává!


ikona
imf
resident evil: extinctionriddickvin diesel
 

Jednu věc Vinu Dieselovi upřít nemůžeme - trpělivost! Zrovna včera jsem ho viděl v jednom rozhovoru a musím říct, že opět hýří vtipem a shodil i těch pár kilo, co musel nabrat kvůli Find Me Guilty. Je zkrátka zase ve formě a když člověk slyší s jakým nadšením mluví, skoro by mu odpustil i toho Dudlíkátora (říkám skoro... :). Chronicles of Riddick sice nebyl megahit a spousta lidí ho považuje za křečovitou přeplácanost, ale já osobně mám ten film celkem rád. Je v něm spousta chyb, ale Twohy má talent na vyprávění epických příběhů a Diesel je v téhle roli prostě bezchybný, i když zrovna bojuje s okatě CGIčkovými leopardy. Diesel se z finančního i diváckého neúspěchu filmu dlouho vzpamatovával, ale už tedy prohlásil, že Riddick neřekl poslední slovo. Diesel už dříve mluvil o trilogii, tentokrát to trochu rozvedl a Černočernou tmu označil za Hobita, přičemž Riddick je prvním dílem chystané trilogie ála Pán prstenů. Hodně odvážné, ale jestli někomu věřím, že to natočí, i kdyby u toho měl vykrvácet, je to v současné době právě Diesel. Jeden z novinářů mu naznačil, že internetem proběhla zpráva o tom, že Diesel odkoupil od Universalu práva, aby si mohl Riddicka natočit přesně podle svého gusta. Reakce byla zábavná: "Kdo vám to řek´? Já ho zabiju. Až ho najdu, tak ho zabiju." Samozřejmě to bylo míněno v nadsázce, ale Vin připustil, že je to zajímavý nápad. Bude o tom uvažovat.

Další sequel nemá ani zdaleka takové problémy. Resident Evil 3 (pravděpodobně s podtitulkem Extinction) přivede zpátky staré známé, krom Milly Jovovich se znovu objeví i Mike Epps, Oded Fehr a Ian Geln. Společně se vydají skrze poušť, míříc na Aljašku, kde by to chtěla Alice pořádně provětrat a ukončit veškeré trápení nemrtvého lidstva. Všichni víme, že to tak nedopadne, protože čtyřka se má odehrávat v Japonsku (kruh se uzavírá). Ale proč jim nedopřát road trip lemovaný ustřelenými hlavami zombies a několika one-linery. Scénář opět píše Anderson, režii by však měl obstarat veterán Russell Mulcahy, což mě naplňuje obavami. Resident Evil navíc už nemá tak silnou pozici... potřetí už to nemusí být takový tahák, podobná žánrovka Ultraviolet docela propadla a mnozí zvěstují, že po premiéře Silent Hillu bude moct Anderson a spol. zalézt do kouta a modlit se, aby ho nikdo nenašel. ;)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace