Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdy lezou na Everest


ikona
Mr. Hlad
everest
Kdo se podívá pod vedením Baltasara Kormakura na nejvyšší horu světa? A kdo to přežije?  

Dáme si od Comic-Conu trošku pauzu a mrkneme se na novinku, která vedle všech těch supehrhdinů mohla trošku zapadnout. A byla by to škoda. Islandský režisér Baltasar Kormakur si vydobyl renomé velmi slušného evropského filmaře a své kvality potvrdil i v Hollywoodu. Jeho Kontrband byla příjemná jednohubka a letošní buddy movie 2 Guns, ve které si Mark Wahlberg a Denzel Washington půjdou po krku, aby se pak rozhodli společně zlikvidovat drogový kartel, taky vypadá dost dobře. Další Kormakurův projekt však bude veskrze seriózní. Poleze se totiž na Everest.

Děj by se měl odehrávat v roce 1996, kdy se na nejvyšší horu světa rozhodl vyšplhat tým horolezců, z nichž se osm domů nevrátilo. Jejich příběh už literárně zpracoval Jon Krakauer, jenž napsal předlohu i k Pennově Útěku do divočiny. Každopádně natáčení by mělo začít už v listopadu a Kormakur teď musí shánět herce. Naštěstí má z čeho vybírat. S původně plánovaným Christianem Balem to sice nedopadlo, ale jednání probíhají s Joshem Brolinem, Jakem Gyllenhaalem, Johnem Hawkesem nebo Jasonem Clarkem. Abyste mohli lézt na Everest, vaše jméno nejspíš musí začínat na písmeno J. Každopádně dobrý výběr, uvidíme, kdo nakonec vyrazí na špičku světa.

---

Vytáhni v hospodě: Konkurenční projekt Everest o vůbec prvním výstupu na horu chystal i Doug Liman a měl se v něm objevit Tom Hardy. Už rok o něm ale nikde není ani slovo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace