Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vše o Comic-Conu: Od Warcraftu k X-Menům


ikona
KarelR
comic-conman of steelmarvel
Jaké trailery, plakáty, informace a památné momenty nám přinesl letošní Comic-Con? 

Letošní Comic-Con je za námi. Dal nám dvě významnější novinky (oznámení týmovky Batmana se Supermanem a názvu druhých Avengers), samozřejmě se toho ale událo daleko víc. Sedm filmových studií do San Diega přivezlo spoustu herců, tvůrců a upoutávek, z nichž se uvařila řada více či méně zábavných panelů. Zajímá vás, na jaké otázky tentokrát odpovídal Harrison Ford? S kým si to rozdá nová Godzilla? A jak vypadal teaser Warcraftu? Tak si zalistujte a dozvíte se všechno zásadní, co se za poslední čtyři dny událo.

Drobná poznámka: Exkluzivní teasery, klipy a trailery se nesmějí dávat na Youtube, tudíž jsou z panelů vystříhané. Občas nějaký z nich uteče, ale příliš na to nesázejte.

Captain America: Winter Soldier

Režie: Joe Russo, Anthony Russo
Hrají: Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Samuel L. Jackson, Frank Grillo
Česká premiéra: 3.4.2014

Druhá sólovka Kapitána Ameriky navazuje na Avengers a řeší Steveovu adaptaci na moderní svět. Což samo o sobě není žádný med, navrch se ale objeví zabiják nazývaný Zimní voják, kterého musí Kap zastavit s pomocí kámoše Falcona a Černé vdovy. Proč to neříct rovnou - panel druhého Kapitána Ameriky je zatracená nuda. Promítnutá upoutávka sice zní slibně, protože v ní Kap zlikviduje plný výtah nepřátel, Robert Redford odhalí svoje záporácké zoubky a Helicarrier začne hořet a padat z oblohy. Jinak se ale v Hall H nedělo vůbec nic, co by stálo za řeč.

Guardians of the Galaxy

Režie: James Gunn
Hrají: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Michael Rooker, Lee Pace
Česká premiéra: 31.7.2014

Thorovský panel se nakonec smrsknul na Lokiho vystoupení (video tady) a nový trailer (Thor v něm řeže nepřátele ve stylu epické Hry o trůny). Místo něj pak Marvel vytasil Strážce galaxie, kteří předvedli obsazení a dokonce i první záběry z filmu, na nichž je parta vesmírných desperátů přijímána do vězení J. C. Reillym. Údajně docela zábavné pokoukání. Samotný panel se ale nesl v podobně uspávacím duchu jako Kapitán Amerika a nebýt Karen Gillan z Doctora Who, která odhalila (pro roli) oholenou hlavu, taktéž by nebylo o čem mluvit.

Avengers 2

Režie: Joss Whedon
Hrají: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson,  Samuel L. Jackson
Česká premiéra: 30.4.2015

Letos výjimečně utahaný Marvel (bez Downeyho to holt není ono) trochu zachránila tečka Josse Whedona, který přišel oznámit název druhých Avengers. Podtitul Age of Ultron, jež odhalil krátký teaser s robotí grafikou, nadchl řadu fanoušků. Jakmile se ale dodalo, že bude mít slavný Ultron změnený origin (nesestrojí ho Hank Pym aka Ant-Man), velebení vzalo rychle za své. Snyder holt letos vládnul a marveláci pro jednou odcházejí poražení.

---

Pokud jste našli videa z chybějících panelů, uvítám je ve vzkazníku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace