Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s dalším Star Trekem?


ikona
KarelR
j. j. abramsstar trek
Zachary Quinto to vidí optimisticky. 

Informace z hereckých Q&A nebývají zásadně relevantní, Zachary Quinto ale ví, co říct, aby tím rozvířil internet. Na Galway Film Festivalu v Irsku se novému Spockovi pochopitelně nepodařilo utéct otázkám ohledně Star Treku. A ta nejzásadnější zněla jednoduše: Jak to vypadá s třetím dílem?

O tom se pochopitelně spekuluje od premiéry dvojky a věřilo se, že s ním Paramount zaútočí v roce 2016, aby příhodně oslavil kulaté padesátiny téhle nesmrtelné značky. Podle Quinta by se ale tak dlouho čekat nemuselo. Vypadlo z něj totiž, že by se mohlo začít točit už příští rok, což by Star Treku dláždilo cestičku do nabitého roku 2015.

 

Star Wars VII, Avengers 2, pátí Pirátí z Karibiku, Den nezávislosti 2, reboot Terminátora... hodně nabité léto, ve kterém by se tak tak lukrativní značka (Do temnoty vydělalo "jen" 446 milionů dolarů) nemusela moc chytat. Navíc bez Abramse, který se momentálně ztrácí v předaleké galaxii a jen tak zní nevypadne. Nebo... ne?

Quinto si totiž ještě maličko přisadil a prohlásil, že by prý Abrams rád natočil i třetí Star Trek. Čímž proti sobě staví dvě nesourodá tvrzení, protože tahle šance by žila jen v případě, že by na něj Enterprise počkala. První a druhý Star Trek od sebe dělí čtyři roky, během nichž si Abrams natočil Super 8, teoreticky by tedy mohl sedmé Star Wars následovat návratem k hrdinům z Federace. Zní to ale hodně přitaženě za vlasy a je to spíš fandovské přání, kterým se může internet krmit do chvíle, než přijde tvrdá realita. A tou skoro určitě bude lov nového režiséra, kterému nebude těžký úkol pokračování v sérii (o uzavírání trilogie tu totiž nemůže být řeč) nikdo moc závidět.

 

Viděli byste Star Trek raději dřív a bez Abramse, nebo později a s ním? Přijde vám reálné, že by stihl natočit oba filmy? A co podle vás udělá Paramount, který je momentálně v navýsost prekérní situaci? Diskuze je vaše.

---

Vytáhni v hospodě: Jeden z bonusů na blůčku druhého Star Treku bude rozebírat i tajení záporákovy identity. Snad si ho tam tvůrci řádně ospravedlní.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace