Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iron Man Pinocchiem


ikona
Mr. Hlad
robert downey jr
Jak to bude s účastí Roberta Downeyho Jr. v adaptaci příběhu slavné loutky? A kdo bude nakonec režírovat? 

Robert Downey Jr. už poměrně dlouho mluví o tom, že by si rád zahrál ve filmu Pinocchio a ještě před nějakou dobou platilo, že bychom se ho měli brzy dočkat a za kameru usedne Tim Burton. Teď došlo k několika změnám. Zaprvé – Burton je pryč a nahradit by ho překvapivě měl Ben Stiller. Ten si s Downeym evidentně sedl, když točili válečnou komedii Tropická bouře, ale tohle téma je přeci jen dost nestillerovské. Navíc původní knižní předloha Carla Collodiho z roku 1883 je dost drsná a temná a ten Burton se v tomhle případě jevil jako logická volba. Uvidíme, co předvede Stiller.

Každopádně se zdá, že Downey Jr. bude mít víc práce, než se původně čekalo. Zahraje si totiž loutkáře Geppetta, jak bylo původně v plánu, ale nejspíš poskytne hlas i dřevěnému hrdinovi. Dalším náznakem toho, že nový Pinocchio nebude možná podívaná pro nejmenší, je fakt, že scénář přepisuje Jane Goldman, která je zodpovědná za Kick-Ass, Ženu v černém nebo X-Men: První třídu. Napsala ale i vynikající Hvězdný prach, což je dost možná nejlepší moderní filmová pohádka, takže pokud půjde Pinocchio v jejích stopách, mohla by to být celkem zajímavá podívaná a ne jenom film, který bude úspěšný, protože v něm hraje Iron Man a hrdinu zná každý.

---

Vytáhni v hospodě: Oblíbeným hercem Roberta Downeyho Jr. je Peter O’Toole.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace