Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #201 o Rambovi a Fincherovi


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak moc hnusně vypadá John Rambo? Jak točí reklamy David Fincher? A pořídili byste si auto od Homera Simpsona? 

Prostě další výplach

Reklama týdne
Když reklamu točí David Fincher, asi by se na ni dalo koukat, i kdyby propagovala exkluzivní sadu 15 CD největších srágor Daniela Hůlky. Naštěstí je obvyklé, že podobným věcem se filmaři Fincherovy úrovně vyhýbají. Místo toho spolu se jim před kamerou promenáduje Rooney Mara a společně nutí člověka přemýšlet o tom, že by nebylo špatné mít doma něco s nápisem Calvin Klein. Stylovka.

Socha týdne
Colin Firth má vlastní sochu, i když trošku divnou. V londýnském Hyde Parku totiž můžete vidět jeho skoro čtyřmetrového pana Darcyho z Pýchy a předsudku. A proč? V Anglii totiž začíná vysílat nová televize s názvem Drama a na ní se hlasovalo o nejlepší moment ze všech anglických televizních dramat. A vyhrál právě Firth vystupující z vody v televizní verzi Pýchy a předsudku. Socha se brzy vydá na šňůru po celé Anglii a časem prý zakotví někde v hrabství Cheshire.

Auto týdne
Homer Simpson je člověk, jehož fantazie může být nebezpečnější než steč severokorejské armády. V jednom z dílů seriálu Simpsonovi zjistil, že má bratra, jenž vlastní úspěšnou automobilku. Nedalo mu to a rozhodl se mu pomoci vyrobit „nejlepší  auto na světě“. Skončilo to pochopitelně průšvihem. Ale nebuďte překvapeni, když na Homerův auťák třeba v Kalifornii narazíte.

Hra týdne
John Rambo je bůh. Jeden z nejslavnějších akčních hrdinů vůbec, ikonická role Sylvestera Stallona a člověk, s jehož filmy jsme trávili dětství. Jako takový si zaslouží úctu. Bohužel tvůrci počítačové hry Rambo na to evidentně zvysoka kašlou.

Zábavní park týdne
Disneyland možná nenavštívil úplně každý, ale nejspíš všichni ví, o co jde. Místo plné Mickey Mousů, atrakcí pro prcky i rodiče a flek, kde vás zbaví výplaty rychleji, než si myslíte, že je vůbec možné. Ale v padesátých letech to nejspíš posadilo na zadek úplně všechny.

Logo týdne
Studio Universal má logo a znělku, kterou si pamatuje snad každý. Je na ní Země, kolem které prolétává nápis UNIVERSAL. Jednoduché, ověřené, stylové. Ale taky zatraceně nebezpečné, takže bacha na něj!

Trůn týdne
Hra o trůny by byla dost divná, kdyby v ní nebyl žádný trůn. A ten, o který se tu bojuje, stojí za to. Veliká židle tvořená stovkami mečů je sakra efektní kulisa, o tom se nejspíš nebude nikdo přít, ale tvůrce literární předlohy George R. R. Martin o něm měl přeci jenom trošku jinou představu.

Trailer týdne
Pokud chce někdo pracovat ve společnosti Asylum, pravděpodobně musí při pohovoru prokázat, že strávil alespoň třetinu života zavřený ve svěrací kazajce a myslel si, že je Mata Hari. Jinak si člověk jen těžko vysvětlí, že tu dostanou zelenou filmy jako Sharknado. Ano, je tam tornádo tvořené žraloky. A aby toho nebylo málo, hraje tam Steve z Beverly Hills. Mimochodem film měl při televizní premiéře sakra velký úspěch a už se přemýšlí o sequelu.

Lednice týdne
Tady jsou slova naprosto zbytečná. Tohle je zkrátka jeden z těch vynálezů, který ovlivní svět. Po knihtisku, telefonu a atomové bombě tu máme lednici ve tvaru Dartha Vadera!

Duel týdne
Většina z vás by Bena Afflecka ráda viděla za kamerou, ale rozhodně byste ho neodháněli ani od herectví. Snad zvládne obě kariéry zkombinovat.

Dnes se mrkneme na Guillerma del Tora. Zdá se, že by teoreticky mohl vzniknout jeho vysněný třetí Hellboy, takže se ptáme – Má Guillermo del Toro natočit třetího Hellboye, nebo se vrhnout na něco nového? Do předmětu napište HELLBOY nebo NOVÝ PROJEKT a do textu uveďte důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace