Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

10 nejotravnějších hereček současného Hollywoodu


ikona
imf
...měl jsem bez legrace pocit, že její ústa vypadají jako řiť... 

Tenhle článek jsme chtěli sepsat už dlouho. Nikoliv proto, abychom rozpoutali nějakou genderovou válku, uštěpačnou diskuzi nebo vás snad nějakým způsobem pobouřili a utvrdili všechny zlé jazyky v tom, že nesnášíme všechny herečky na světě a jsme webem pro partou pubertálních chlapců, jak by snad mohla naznačovat Bitva buchet. Ne, prostě jsme si jen potřebovali trochu ulevit, protože nás štve, jak jsou některé herečky škatulkované v rolích, které z nich ždímají to nejhorší. O některých adeptkách z dnešního Top Tenu lze říct, že jsou slušné herečky. Jejich agenti by však potřebovali vymáchat zadek v rozžhaveném štěrku. S každou další stejně tupou a povrchní rolí nás proto tyhle ženštiny otravují víc a víc, a někdy se to bohužel nedá vydržet a musí to ven. Určitě tohle pnutí máte občas taky. A určitě se neomezuje jen na tuhle desítku (i my bychom dali dohromady celý další tým, ale svou představu si jistě uděláte). Tak si přečtěte naši v dobrém rozmaru psanou obžalobu a zkuste si taky trochu upustit páru v komentářích. Určitě vám to prospěje.

 

 

Maya Rudolph

Komičky ze Saturday Night Live jsou vzácným druhem. Léta televizní praxe je utvrdila ve falešné představě že mohou zahrát cokoliv. U Mayi Rudoplh to bylo cokoliv od Paris Hilton, Lucy Liu až po Oprah Winfrey. Osoby s touto poruchou jsou většinou před kamerou extrémně ukecané a snaží se na svou vyřídilku buď zbavit nějakého podnapilého intelektuála nebo naopak odehnat všechny hezké a provozuschopné muže, tak aby se jim lépe hledali ti, co už jsou namol a tedy svolní. Nevíme, jestli takhle taktika funguje v pražských barech, ale producenti indie hořkosladkých komedií nám ji prezentují až nečekaně často. Maya Rudolph se od úslužných zdravotních sestřiček propracovala k rolím životem protřelých kamarádek a nakonec i k rolím stěžejním jako např. v road-movie Všude dobře, proč být doma. To byl ten vzácný úkaz, kdy se Maya neobjevila v totální indie, ale v rádoby mainstreamovém snímku s krizí identity od nikoho menšího než Sama Mendese. Znechucení z toho filmu si léčím dodnes, a proto mnohem pečlivěji studuji obsazení už dlouhé týdny před premiérou. Co kdyby zas někdo podobný někde vykouknul. Na osoby jako Maya Rudolph nebo třeba Mindy Kaling mám zkrátka alergii, jsou ve svém verbálním projevu až agresivní a člověk doufá, že je někdo zfackuje, když už ne doslova, tak alespoň intelektuálně. Nesouvisí to s jejich prostořekostí nebo podivnými šatníkovými exhibicemi, ty postavy prostě patří do spektra žen/manželek/kamarádek, kterým se na srazech/svatbách/rodinných oslavách vyhýbáte obloukem. (imf)

Kristin Chenoweth

Jak může být něco tak malého a drobného TAK otravné? Odpověď přináší výňatek z Kristinina životopisu: "Kristin je majitelkou klasického koloraturního sopránu s rozsahem čtyř oktáv a schopností zazpívat notu F nad vysokým C". Z plna hrdla jí to přejeme, jenže ona nemá jen výrazný hlas, ona ho také ráda znásilňuje dlouhými nekonečnými dialogy o ničem. A když se náhodou rozhodnete ignorovat co říká, začnete si všímat pleti spálené na troud armádou solárních děl, případně podivných pudlích rysů. Věc je o to horší, že se neobjevuje pouze v hudebních produkcích a seriálových pěveckých cameech, ale čím dál tím častěji i v celovečerácích. Její agent nemá zrovna talent, ale zase je pravda, že se Kristin objevuje víceméně jen v romantických komediích jako Moje krásná čarodějka, Čtvery Vánoce nebo Horší už to nebude. Proto se jí můžete snadno vyhnout. Pokud tedy nekoukáte na každoroční oscarový přenos, protože Kristin působí nejen jako okecávačka čehokoliv na červeném koberci (přičemž díky své výšce většině celebrit kouká přímo na poklopec, což působí trochu nepatřičně), ale občas se probourá i do hlavního programu jako tomu bylo letos. Její pěvecké číslo na závěr celého večera bylo pomyslným dnem, které rázem vylepšilo výkon Setha McFarlanea minimálně o jednu hvězdičku. A to, dámy a pánové, hovoří za vše. (imf)

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace