Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

10 nejotravnějších hereček současného Hollywoodu


ikona
imf
...měl jsem bez legrace pocit, že její ústa vypadají jako řiť... 

Tenhle článek jsme chtěli sepsat už dlouho. Nikoliv proto, abychom rozpoutali nějakou genderovou válku, uštěpačnou diskuzi nebo vás snad nějakým způsobem pobouřili a utvrdili všechny zlé jazyky v tom, že nesnášíme všechny herečky na světě a jsme webem pro partou pubertálních chlapců, jak by snad mohla naznačovat Bitva buchet. Ne, prostě jsme si jen potřebovali trochu ulevit, protože nás štve, jak jsou některé herečky škatulkované v rolích, které z nich ždímají to nejhorší. O některých adeptkách z dnešního Top Tenu lze říct, že jsou slušné herečky. Jejich agenti by však potřebovali vymáchat zadek v rozžhaveném štěrku. S každou další stejně tupou a povrchní rolí nás proto tyhle ženštiny otravují víc a víc, a někdy se to bohužel nedá vydržet a musí to ven. Určitě tohle pnutí máte občas taky. A určitě se neomezuje jen na tuhle desítku (i my bychom dali dohromady celý další tým, ale svou představu si jistě uděláte). Tak si přečtěte naši v dobrém rozmaru psanou obžalobu a zkuste si taky trochu upustit páru v komentářích. Určitě vám to prospěje.

 

 

Melissa McCarthy

Současná ikona otravnosti vydělává v kinech desítky milionů, a proto se jí jen tak nezbavíme (můžete sýčkovat o civilizačních chorobách, ale tak krutí nejsme, a navíc je to dost pomalý a nespolehlivý způsob). Producenti už v Ženy sobě pochopili, že s postavou otravné, ošklivé a tučné kamarádky se dá pracovat i na bázi hlavní role, protože se s ní tolik severoamerických divaček identifikuje. Až před pár týdny jsem v šoku zjistil, že Melissa McCarthy je Sooki z Gilmorových děvčat. Jasně, ta otravná ženština, co do všeho strkala nos a přitom si nedokázala poradit ani s rozvázanou tkaničkou. Vyhodíte ji televizním oknem a ona rozkopne hollywoodská vrata. Hlada jsem litoval, když musel na Z cizího krev neteče, protože tam Melissa už v trailerech rozsévala zlo nejen na hlavu Jasona Batemana, ale na kohokoliv v sále, kdo měl mezi nohama penis. A tím myslím chlapce, chlapy, psy a kohokoliv prokazatelně mužského pohlaví. V Drsňačkách se její síla násobí v kombinaci se Sandrou Bullock, takže asi vznikne nějaká vyšší forma otravnosti, představujeme si ji jako bájnou Meduzu, akorát si tady nesmíte zakrývat jen oči, bude to chtít i špunty do uší. Nemusíme vám vysvětlovat, že Melissa McCarthy tu zůstane. Už proto, že zatím nikdo nenašel dostatečně velkou odtahovku, aby ji odstranil z plátna. Vy se do té doby můžete modlit, abychom nasazovali svoje krky a včas vás varovali před blížící se hrůzou. Jestli bude tenhle trend pokračovat, budeme si za pár let muset dělat doma zásoby, abychom přečkali léto, během kterého se v kinech budou prohánět podobné běsy. Teď se smějete, ale ještě si rádi vzpomenete, že jsme vás varovali. (imf)

Sarah Jessica Parker

Dost vtípků o koních a křečových žilách, protože toho si Sarah Jessica Parker užívá v každé druhé testosteronem nabité recenzi. Přiznejme si, že minimálně za druhý celovečerní Sex ve městě si to zaslouží naplno, a kdybychom vyhlašovali nejotravnější herecký ansámbl byly by tyhle kosmopolitní slípky hodně vysoko, protože tohle už fakt nešlo vydržet a dosahovalo to tzv. Poledníku (nebo-li úrovně snímků Líbáš jako bůh/ďábel). Hereččina fistule nám navíc brání, abychom ji vzali vážně v jakékoliv jiné roli. Vždycky si představíme ten střevíčkový fetiš, pobíhání s notebookem a sypání povrchních sloupků o panu Božském, a popíjení přeslazených koktejlů v restauracích, které jsou barevně natolik výrazné, že kdyby někdo upustil na zem talíř s boloňskými špagetami, bude je hledat ještě druhý den odpoledne. Tohle několikaleté přešlápnutí bychom možná časem odpustili (vzhledem k reprízám to ale nepřipadá v úvahu), jenže Sarah Jessica Parker hraje stejnou postavu i v ostatních filmech. Morganovi, Lemra líná nebo Nechápu, jak to dokáže (někdo dokoukat) - to je prostě pořád to samé pořád dokola. Na tuhle nemoc z povolání zjevně neexistuje lék. Možná máte pocit, že chceme navrhnout utracení, ale my máme lepší řešení. Vzhledem k tomu dětskému hlásku se může Sarah Jessica vykašlat na herectví a vrhnout se do dabingu animáků. Ty k nám stejně přijdou v češtině, takže se jí zbavíme nadobro. A hotovo. Nemusíte nám děkovat, spíš začněte zakládat petice. Třeba nakonec uspějeme. (imf)

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace