Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

10 nejotravnějších hereček současného Hollywoodu


ikona
imf
...měl jsem bez legrace pocit, že její ústa vypadají jako řiť... 

Tenhle článek jsme chtěli sepsat už dlouho. Nikoliv proto, abychom rozpoutali nějakou genderovou válku, uštěpačnou diskuzi nebo vás snad nějakým způsobem pobouřili a utvrdili všechny zlé jazyky v tom, že nesnášíme všechny herečky na světě a jsme webem pro partou pubertálních chlapců, jak by snad mohla naznačovat Bitva buchet. Ne, prostě jsme si jen potřebovali trochu ulevit, protože nás štve, jak jsou některé herečky škatulkované v rolích, které z nich ždímají to nejhorší. O některých adeptkách z dnešního Top Tenu lze říct, že jsou slušné herečky. Jejich agenti by však potřebovali vymáchat zadek v rozžhaveném štěrku. S každou další stejně tupou a povrchní rolí nás proto tyhle ženštiny otravují víc a víc, a někdy se to bohužel nedá vydržet a musí to ven. Určitě tohle pnutí máte občas taky. A určitě se neomezuje jen na tuhle desítku (i my bychom dali dohromady celý další tým, ale svou představu si jistě uděláte). Tak si přečtěte naši v dobrém rozmaru psanou obžalobu a zkuste si taky trochu upustit páru v komentářích. Určitě vám to prospěje.

 

 

Patricia Clarkson

Patricia Clarkson je trošku jiný případ otravnosti než její ostatní kolegyně. Hrát umí, pár hitů na svém kontě má taky, její herecký rejstřík je dost široký na to, aby se objevila v hororu i v komedii pro teenagery a nebojí se ani nezávislých projektů. Je tu ale jeden problém. Jakmile se objeví na plátně, doslova to řve „nemohli jsme si dovolit Meryl Streep, tak máme Patricii Clarkson“. Ty dvě si jsou hodně podobné a já mám osobně pocit, že Clarkson o tom moc dobře ví a spoléhá na to. Potřebujete herečku, které je přes padesát, nevypadá jako důchodkyně, co chodí do parku krmit holuby a s letákem v ruce objíždí obchoďáky, kde hledá nejlevnější kypřící prášek? Řekněte Meryl Streep. Nemůže? Řekněte Patricii Clarkson. Tohle by se určitě ale dalo přehlédnout. Sice má člověk občas pocit, že tahle herečka je úplně všude, ale je to lepší, než kdyby úplně všude byla třeba Lucie Vondráčková. Své nadšení pro svlékání se před kamerou by taky mohla trošku krotit, protože v jistém věku člověk už některé věci jednoduše ukazovat nemusí. Je to kontraproduktivní. (Mr. Hlad)

Katherine Heigl

Jak rychle šla nahoru, tak rychle šla dolů. Ve Zbouchnuté byla super. Neokoukaná tvář, sympatická, hezká a slušně hrála. Pak se ale rozhodla, že na žánr romantických komedií zaútočí naprosto bez lítosti. A sympatie se rychle vytratily. V Chceš mě, chci tě si zahrála prvotřídní krávu s přehnaným sebevědomím, které člověk nefandil a doufal, že ji Gerard Butler pošle do hajzlu ve třicáté minutě a půjde zase někam mlátit Peršany. Ve Vrahounech byla rozmazlenou kravkou v příběhu s vyloženě dementním scénářem a Ashtonem Kutcherem. Pod jednou střechou, Šťastný Nový rok a Velká svatba se zase ukázaly jako ten tip filmu, který vlastně nechce nikdo vidět a svezlo se to i s Katherine Heigl, z níž se v očích mnoha diváků stala generická blondýna, která navíc obvykle hraje poměrně velké slepice sympatické asi jako Kaddáfí. Nepomáhají tomu ani její vyjádření na adresu tvůrců Zbouchnuté a jejich filmu, v němž jsou ženy upjaté a nudné a ona sama hraje pěknou svini. Jo a navíc je to celé podle ní sexistické. Ještě že nošení kalhotek s vibrátorem u luxusní večeře je velké umění, které se snaží světu sdělit, jak moc jsou ženy v západní společnosti jednadvacátého století utiskované. Katherine Heigl obvykle hraje nudné kravky a celkem se tak chová i v soukromí. V podstatě nedává člověku moc důvodů k tomu, aby s ni chtěl v kině trávit čas. (Mr. Hlad)

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace