Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

10 nejotravnějších hereček současného Hollywoodu


ikona
imf
...měl jsem bez legrace pocit, že její ústa vypadají jako řiť... 

Tenhle článek jsme chtěli sepsat už dlouho. Nikoliv proto, abychom rozpoutali nějakou genderovou válku, uštěpačnou diskuzi nebo vás snad nějakým způsobem pobouřili a utvrdili všechny zlé jazyky v tom, že nesnášíme všechny herečky na světě a jsme webem pro partou pubertálních chlapců, jak by snad mohla naznačovat Bitva buchet. Ne, prostě jsme si jen potřebovali trochu ulevit, protože nás štve, jak jsou některé herečky škatulkované v rolích, které z nich ždímají to nejhorší. O některých adeptkách z dnešního Top Tenu lze říct, že jsou slušné herečky. Jejich agenti by však potřebovali vymáchat zadek v rozžhaveném štěrku. S každou další stejně tupou a povrchní rolí nás proto tyhle ženštiny otravují víc a víc, a někdy se to bohužel nedá vydržet a musí to ven. Určitě tohle pnutí máte občas taky. A určitě se neomezuje jen na tuhle desítku (i my bychom dali dohromady celý další tým, ale svou představu si jistě uděláte). Tak si přečtěte naši v dobrém rozmaru psanou obžalobu a zkuste si taky trochu upustit páru v komentářích. Určitě vám to prospěje.

 

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter je velmi dobrá herečka, což občas dokáže i předvést, když už kývne na nějakou tu normální roli, jako byla třeba ta v dramatu Králova řeč. Bohužel to ale podle všeho bude magor, kterému nikdo včas neřekl, že stylizace do padesátileté čarodějnice přestane být u ženy v jistém věku roztomilá. Problém je, že v režisér a její dlouholetý partner Tim Burton si tak nějak vystačí sami. Mají jeden styl, pořád dost věrných diváků a Johnnyho Deppa, a tak jim nepřijde ani trochu trapné, že podesáté dělají jedno a to samé. V případě Heleny Bonham Carter to znamená divný make-up, ještě divnější účes, bizarní garderóbu a čím dál tím směšnější snahu tvářit se lehce úchylně, ale jen tak, jak to rating PG-13 dovolí. Tahle paní žije v ulitě, ve které se jí líbí a nechce z ní vylézt, což je škoda, protože hrát rozhodně umí. Bohužel obvykle hraje totální krávy, které jsou roztomilé asi jako herpes, jen jí to asi ještě nikdo neřekl. Když se sedmačtyřicetiletá dáma oblékne jako kombinace kouzelnice a somráka, není to roztomilé. Je to směšné a potkat ji na ulici, hodil bych ji bůra, jen aby se ke mně nepřiblížila, protože bych se bál, že smrdí močí a levným vínem. Na druhou stranu tuhle její stylizaci nikdo nekopíruje, takže když chce nějaký filmař „divnou babu“, sáhne po Heleně Bonham Carter. A ta se tak pomalu stává synonymem totální otravnosti. Upřímně – kdy jste byli naposledy zvědaví na nějakou její roli? (Mr. Hlad)

Renée Zellweger

V roce 2002, kdy šlo do kin Chicago, jsem hodně žil muzikálem Moulin Rouge!, ve kterém byla Nicole Kidman dokonale okouzlující. A pak přišlo tohle. Renée Zellweger, která se tvářila sexy, ale já jsem měl bez legrace pocit, že její ústa vypadají jako řiť. Je mi jasné, že její fanoušci to asi vidí jinak, ale v okamžiku, kdy jsem viděl tenhle plakát, jsem si řekl, že Chicago nikdy v životě neuvidím a žádný další film s Renée Zellweger taky ne. Pokud ho nebude točit Kevin Smith. Porušil jsem to jednou. Její proklamovaná roztomilost a roztěkanost mi nepřipomíná Woodyho Allena v ženském podání, ale pošahanou otravnou ženskou. Bridget Jones nepovažuji za „konečně opravdovou hrdinku a ne nějakou krásku z romantické komedie“ ale nesympatickou otravnou třicátnici, která neví, co v životě chce, a tak se chová jako kráva. A bohužel tahle role udělala z Renée Zellweger na nějaký čas herečku, která byla hodně žádaná. Netvrdím, že v Návratu do Cold Mountain byla špatná. Ten film jsem neviděl a kvůli ní nikdy neuvidím. Možná je to škoda, ale nemám problém přiznat, že se na Renée Zellweger zkrátka nedokážu koukat. Její výraz mě vytáčí k nepříčetnosti. Její stylizace do „obyčejné holky od vedle“ mě nutí vypínat televizi, jakmile tuhle dámu někde vidím. A její pokusy o romantiku mě dokážou rozbrečet, protože k romantické hrdince má herečka s opuchlým ksichtem dál než já do reprezentace ugandských provazochodců. (Mr. Hlad)

 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace