Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Deadpoolem?


ikona
Mr. Hlad
deadpoolryan reynolds
Dočkáme se konečně držkatého hrdiny? A jestli ano, rupne z něj comicsovým fandům v bedně? 

Vypadalo to jako jistá věc. Deadpool se uvedl na scénu v první sólovce Wolverinea, Ryan Reynolds vypadal jako člověk, který se pro tuhle roli narodil, a navíc má tenhle antihrdina, jenž prakticky nemůže zemřít, tahá s sebou dvě nabroušené katany snad i na hajzl a hubu nezavře, i kdyby mu šlo o krk, celkem hodně fandů. Ale film ne a ne přijít, a to je v době, kdy prakticky jakákoliv adaptace comicsu vydělá obrovské peníze, docela zarážející. Ryan Reynolds teď prozradil, jak na tom vlastně Deadpool je. A na první pohled – nic moc. Reynolds se sice kolem role pořád motá a má o ni zájem, ale sám tvrdí, že jednu chvíli je Deadpool naprosto v pohodě a vypadá to, že se věci pohnou dopředu, a hned druhý den se tváří jako mrtvý projekt.

Za kamerou má sedět Tim Miller, scénář píší tvůrci Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick, ale kamery se ne a ne rozjet. Reynolds však naznačil, že filmový Deadpool se bude od konkurence lišit v jednom zásadním aspektu. Bude totiž vědět, že je ve filmu a hodlá s tímhle faktem pracovat. Ví, že je ve skutečnosti comicsový hrdina, ví, že Wolverine se dočkal vlastního filmu (s Wolverinem má Deadpool poměrně komplikovaný vztah), zná producenty a bude si prý hrát i s comicsovými figurkami. Komu se do ruky dostala Deadpoolova hra, ten tuší, která bije. Tenhle přístup je sice hodně trhlý, ale celkem zábavný, a možná, že by v narvané comicsové konkurenci mohl držkatému hrdinovi docela pomoct. Ale to se sakra musí začít točit!

---

Vytáhni v hospodě: V roce 1997 dostal Reynolds nabídku na jednu z hlavních rolí v seriálu Buffy - přemožitelka upírů. Mohl si zahrát Xandera.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace