Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #199 o Supermanovi a Scorsesem


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak mělo skončit Rychle a zběsile 6? V čem selhal Superman? A jaké klasiky musíte vidět? 

Za týden slavíme!

Seznam týdne
Když Martin Scorsese řekne, že byste se měli podívat na nějaký film, není radno ho ignorovat. Přeci jen má určitě kontakty mezi gangstery, takže jeho seznam 85 filmů, ze kterých se dozvíte všechno o filmu, berte vážně. Já jich viděl 30. Kdo už má na kontě víc?

 

Konec týdne
Tihle chlapci nikdy nezklamou.HISHe je tu s dalším blockbusterovým dloubnutím, tentokrát do šestého Rychle a zběsile. Ano, je to podpásovka. Ale tak mile fandovská, že se na ni člověk nemůže zlobit.

Předvádečka týdne
Prequel Příšerek s.r.o. vydělal balík a určitě to není špatný film, jen nám je holt úplně ukradený. Na College Humor se nicméně rozhodli udělat si z něj trochu srandu, a tak zinscenovali první meeting, které ohledně něj John Goodman a Billy Crystal měli. A hádejte, co se na něm dělo.

 

Lego týdne
Hra o trůny má za sebou třetí sérii a milióny fanoušků. Někteří si pak očividně ještě hrají s legem (snad je to jejich práce...), ze kterého teď vytvořili výstavky s památnými scénami seriálu. Hezká práce. Dětem to ale radši neukazujte, ještě by to mohly chtít nakoukat...

 

Triky týdne
Dávno není tajemstvím, že je filmová tvorba zahlcená triky. Většinou jsou i na místech, kde byste je v životě nečekali, protože točit v exteriérech je dnes vyloženě luxus (a hrozí tam nebezpečí, že paparazzi provaří konec filmu rok před premiérou). Velkou roli tak mají trikoví mágové, kteří třeba u Velkého Gatsbyho zamakali až takhle moc.

 

Superfanda týdne
Max Landis napsal skvělou Kroniku, takže rozhodně nejde o člověka, který by nerozuměl superhrdinům. Tenhle odvážný hoch ale hodně maká i na internetu, kde rád debatuje o všem možném. Teď si každopádně vzal do úst Supermana, kterého zbožňuje, a rozpovídal se o tom, co se mu nelíbilo na Muži z oceli. A pokud jste byli spokojení a neradi se rozčilujete, radši neklikejte.

Moucha týdne
Talk Show Grahama Nortona - nejpohodovější pořad, co kdy Britové stvořili? Je to dost možné a potvrzuje to i nedávný incident s mouchou, kterého se zúčastnili Steve Carell, Kristen Wiig a Chris O'Dowd. tenhle sympatický pořad zkrátka nikdy neselže.

 

Casting týdne
Jim Rash je oscarový scenárista Dětí mých s Georgem Clooneym. Možná ho ale znáte i z Community, kde hraje ujetého děkana Peltona z Community. Rash teď každopádně propaguje svůj režisérský debut The Way, Way Back, na jehož konkurz pozval i kámoše z Community. Jak se jim dařilo v zápolení o jednu malou roli?

 

Upřímný trailer týdne
Pecka! Upřímné trailery jsou poslední dobou krapet mimo, poslední zářez ale nemá chybu. Screen Junkies se tentokrát opřeli do Dne nezávislosti, naštěstí to ale není ani tak zlá pitva, jako spíš zábavná pocta boží klasice. Víc takových videí!

Duel týdne
V minulém duelu porazil Owen Wilson Vince Vaughna 7:5. Očividně se spousta lidí nemohla rozhodnout...

Dnes proti sobě postavíme dva Abramsovy Star Treky. Preferujete zábavnější jedničku, nebo dramaticky vyhrocenější dvojku? Název filmu napište do předmětu a nezapomeňte uvést důvody.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace