Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

48. Karlovy Vary: Na co vyrazit?


ikona
Spooner
karlovy vary
Máme pro vás pár tipů na filmy, které byste ve Varech neměli minout 

A je to tady zase. Největší filmový festival u nás se koná už po čtyřicáté osmé a ačkoliv redakce MovieZone bude na místě jen chvilku a rozhodně nedorazíme všichni, pár tipů na to, co byste ve Varech neměli minout, tu určitě máme. Pokud vám nevadí stát v narvaném davu hodinu před představením jen kvůli tomu, abyste viděli nějakou hvězdu, tak si třeba budete chtít udělat čas na režiséra Věčného svitu neposkvrněné mysli a Pěnu dní Michela Gondryho, legendárního tvůrce Čety Olivera Stonea nebo na Johna Travoltu. Původně oznámená Audrey Tautou nakonec bohužel nedorazí.

Co se filmů týče,  je tu pochopitelně hromada programových sekcí, které byste si pro jistotu měli projet sami, ale speciální sestřih Alexandera Velikého nebo Amadeus v Poctě Theodoru Pištěkovi by měli fungovat na velkém plátně bez problémů. V tradičně zajímavých Horizontech bude třeba Futurologický kongres neb drsné drama Ain’t Them Bodies Saints. Obvykle nezklamává ani sekce Deset evropský režisérů Variety, kde by minimálně středověká drsňárna Útěk mohla potěšit. A pochopitelně tu jsou i půlnoční filmy. Tam letos narazíte třeba na lahůdkově vypadající béčko s Karlem Rodenem Frankensteinova armáda nebo na unikátní možnost vychutnat si na velkém plátně Dredda. Sekce věnované kurdským filmům soutěž Na východ od Západu si radši vyzkoušejte sami. Budeme ale rádi, když pár svých tipů přihodíte pro ostatní sem do diskuse.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace