Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co uvidíme v rozšířené verzi Hobita?


ikona
KarelR
blu-rayhobbithobitpeter jackson
Jackson a spol. lákají na nové scény z úspěšné fantasy. 

Ne, žádné překvapení se nekoná. Ačkoliv Warneři stáhli prodlouženého Hobita z kalendáře, jelikož nejdřív potřebovali prodat kinoverzi (mimochodem dost laciný tah), nakonec ho přeci jen uvidíme. Na pultech obchodů by se měl objevit zhruba v půlce listopadu, tedy měsíc před druhým dílem, a Peter Jackson a jeho scenáristické kolegyně čerstvě prozradili, jaké nové scény jej obohatí.

 

Přidá se nějaká vychytaná akce nebo propracovanější seznamování s trpaslíky? Je to možné, zatím se mluvilo ale jen o tom, že se budou nafukovat klidnější místa filmu. Připravit se tak máme na delší setrvání v Kraji, bonusové trpasličí neplechy v Roklince a důkladnější představovačku elfího krále Thranduila, přičemž má dostat víc prostoru i zastávka ve Skřetím městě, kde Velký skřet zazpívá jednu líbeznou písničku navíc.

V jádru tedy předpokládaná fandovská kosmetika, jíž však doplní minimálně jeden důležitější háček pro druhý díl. Přidávat se totiž bude scéna v podhorském městě Dol, kde bude jeho pán Girion seznamovat Šmaka se speciálními černými šípy. Což, jak možná tušíte, jsou jediné, které dokáží pocuchat jeho mohutné šupinaté tělo.

 

Rozhovory z Empireu pochopitelně neodkrývají zdaleka všechny přídavky, jejichž plný rozsah zatím není znám. Nejspíš se ale můžeme připravit na něco kolem půl hodinky, čímž film nakyne z už tak povážlivých 169 minut daleko za tříhodinovou stopáž. Věříte, že to z něj udělá lepší zážitek, jako u první středozemské trilogie? Nebo máte pocit, že se tentokrát bude akorát zbytečně natahovat k neúnosnosti? Dejte vědět v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě:  Mimo rozšířeného Hobita vyjde koncem roku také Ultimátní sběratelská edice Nolanových Batmanů. A jestli nejsou první obrázky (1, 2, 3) falešné, bude to neskutečně boží devítidiskové (!) terno!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace