Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Příšerky triumfovaly, Supermana si podali i zombíci

příspěvky 1 - 16 Napsat příspěvek
Nový ST není nic moc. Původní byl IMHO mnohem lepší.
265122
Nový ST není nic moc. Původní byl IMHO mnohem lepší.
0 0
reagovat
jó kde jsou ty časy, kdy půl miliardy dolarů byl pořádný ranec peněz :D Teď jsem zvědav na Lone Rangera, tam se ty náklady pohybují ještě o dost výše.
265106
jó kde jsou ty časy, kdy půl miliardy dolarů byl pořádný ranec peněz *:D* Teď jsem zvědav na Lone Rangera, tam se ty náklady pohybují ještě o dost výše.
0 0
reagovat
nadsazeně řečeno je star trek látka pro pár geeků a hardcore fandy scifi.. kdo od toho čeká víc jak půl miliardy, je úplně mimo..

spíš jsem zvědavý, kolik vydělá trojka.. vůbec bych se nedivil, kdyby skončila ještě pod jedničkou..
265079
nadsazeně řečeno je star trek látka pro pár geeků a hardcore fandy scifi.. kdo od toho čeká víc jak půl miliardy, je úplně mimo.. spíš jsem zvědavý, kolik vydělá trojka.. vůbec bych se nedivil, kdyby skončila ještě pod jedničkou..
0 0
reagovat

Crom

".... takže se ptám: v jaké době to žijeme, když půlmiliarda na tržbách už neznamená superhit?!"

V době, kdy vstupenky stojí o dost víc než dřív. A navíc se připlácí za 3D. Byť tam chybí rok 2012, doporučuju mrknout link Jasně tam uvidíš, že vstupenek se prodává pořád míň a míň a tržby rostou a rostou. Zajímavé, že? :D
265052
".... takže se ptám: v jaké době to žijeme, když půlmiliarda na tržbách už neznamená superhit?!" V době, kdy vstupenky stojí o dost víc než dřív. A navíc se připlácí za 3D. Byť tam chybí rok 2012, doporučuju mrknout http://www.mpaa.org/resources/5bec4ac9-a95e-443b-987b-bff6fb5455a9.pdf Jasně tam uvidíš, že vstupenek se prodává pořád míň a míň a tržby rostou a rostou. Zajímavé, že? :D
Crom
0 0
reagovat

Tlovcin

IM3, alebo FF6 budiš, ale ST2 dá dole ešte asi aj tá sfušovaná WWZ.

Crom:
žijeme v takej dobe, kde majú filmy budget 190 + marketing, to potom pol miliarda naozaj nie je superhit, ale iba návrat investície.
Okrem toho, pri ST 2 bol ten success bar nastavený na 600 a vyššie, takže nie, 470 mega pre pokračovanie veľmi obľúbenej značky, pri vyšších cenách vstupného, a pri tom, ako rástla ázia, asi fakt nie je veľa.
265049
IM3, alebo FF6 budiš, ale ST2 dá dole ešte asi aj tá sfušovaná WWZ. Crom: žijeme v takej dobe, kde majú filmy budget 190 + marketing, to potom pol miliarda naozaj nie je superhit, ale iba návrat investície. Okrem toho, pri ST 2 bol ten success bar nastavený na 600 a vyššie, takže nie, 470 mega pre pokračovanie veľmi obľúbenej značky, pri vyšších cenách vstupného, a pri tom, ako rástla ázia, asi fakt nie je veľa.
Tlovcin
0 0
reagovat
tak Star Trek: Into Darkness je momentálně na 430 mio celosvětově (o 45 víc než ST) a ještě to trochu vyleze, takže se ptám: v jaké době to žijeme, když půlmiliarda na tržbách už neznamená superhit?! :o Nicméně letošní sezóna je opravdu nadupaná k prasknutí, taže je jasné, že ne každý megafilm vydělá miliardu a někdo to prostě odnést musel. Uvidíme, jak si povedou další fláky (Pacific Rim nemá ještě vůbec nic jisté, i když Asie to vytáhne minimálně na čtvrt miliardy), ale vzhledem k tomu, že letos na nás Hollywood pálí minimálně dva megafláky týdně, je to prostě našlapané. I takový Superman by už byl na třech stovkách, kdyby měl týden k dobru. Ale to jsou podmínky letní blockbusterovské sezóny.
265047
tak Star Trek: Into Darkness je momentálně na 430 mio celosvětově (o 45 víc než ST) a ještě to trochu vyleze, takže se ptám: v jaké době to žijeme, když půlmiliarda na tržbách už neznamená superhit?! *:o* Nicméně letošní sezóna je opravdu nadupaná k prasknutí, taže je jasné, že ne každý megafilm vydělá miliardu a někdo to prostě odnést musel. Uvidíme, jak si povedou další fláky (Pacific Rim nemá ještě vůbec nic jisté, i když Asie to vytáhne minimálně na čtvrt miliardy), ale vzhledem k tomu, že letos na nás Hollywood pálí minimálně dva megafláky týdně, je to prostě našlapané. I takový Superman by už byl na třech stovkách, kdyby měl týden k dobru. Ale to jsou podmínky letní blockbusterovské sezóny.
0 0
reagovat

Tlovcin

Mně Star trek zrovna nemrzí, dalo se čekat že to nebude kdoví jaky megahit?)
265037
Mně Star trek zrovna nemrzí, dalo se čekat že to nebude kdoví jaky megahit*?)*
Tlovcin
0 0
reagovat
Asi to sem nepatri, ale docela me mrzi osud Star Treku..takova brutalni vypalovacka a IM3 ho drti vsema deseti a to nemluvim o F&F6
265035
Asi to sem nepatri, ale docela me mrzi osud Star Treku..takova brutalni vypalovacka a IM3 ho drti vsema deseti a to nemluvim o F&F6
0 0
reagovat
tak knihu world war Z som dnes docital a film si z nej berie fakt len zakladnu premisu, keby sa film viac drzal knihy bola by to strasna pecka, ale bohuzial nie tak pristupna mainstreamu
265027
tak knihu world war Z som dnes docital a film si z nej berie fakt len zakladnu premisu, keby sa film viac drzal knihy bola by to strasna pecka, ale bohuzial nie tak pristupna mainstreamu
0 0
reagovat

Cival

I see. Už sem se děsil, jakým způsobem si tuzemská distribuce pohrává s kino-formátem :D.
265025
I see. Už sem se děsil, jakým způsobem si tuzemská distribuce pohrává s kino-formátem *:D*.
Cival
0 0
reagovat
Davies: Ne, to byla moje chybicka...
265024
Davies: Ne, to byla moje chybicka...
0 0
reagovat

WWZ

Unfuckingbeliavable. Tak zombíci si v Jů Es vydělaj i bez třidé, a u nás se na to chodí v hojným počtu s brejlema na ochuzenej zážitek kvůli "rozpitý kameře" a tmavejm scénám :-.
265022
Unfuckingbeliavable. Tak zombíci si v Jů Es vydělaj i bez třidé, a u nás se na to chodí v hojným počtu s brejlema na ochuzenej zážitek kvůli "rozpitý kameře" a tmavejm scénám *:-*.
WWZ
0 0
reagovat

Cival

Díky že si mi to hnedka hodil do PMka. Vole :D
265019
Díky že si mi to hnedka hodil do PMka. Vole *:D*
Cival
0 0
reagovat
Ted: červená čísla btw znamená prodělek, černá čísla výdělek... píšeš to pravidelně obráceně :)
265017
Ted: červená čísla btw znamená prodělek, černá čísla výdělek... píšeš to pravidelně obráceně :)
0 0
reagovat

@TedGeorge

$398.3M ([link])
265018
$398.3M ([link="http://www.deadline.com/2013/06/man-of-steel-speeds-to-345-6m-worldwide-box-office-in-first-9-days/"][link][/link])
@TedGeorge
0 0
reagovat
Protože je léto, a těch trháků přichází do kin klasicky hodně moc, tak se netypicky rozepíšu druhej tejden po sobě.

1. Monsters University - $82,000,000
Asi bych se měl na tomhle místě radovat, ale mě to přijde mrzuté. Pixar mě už x let naprosto nezajímá, a svět (a hlavně USA) tento pocit bohužel nesdílí. Skákající lampy pořad vydělávají. V případě Příšerek 2 dokonce víc, než by jeden čekal. Buďme k sobě upřímní, Monstra pod postelí nikdy nebyla nejpopulárnější Pixarovkou a těžko se daly předpokládat miliardový tržby. Který přijdou za dva roky s Nemem a který přišli s třetí Toy Story. 82 mega za víkend znamená pro animák šance na 250 mega z USA, ne li víc. Velkej úspěch, ze kterýho se ale fakt radovat nemůžu. Jak já se kdysi těšil na Incredibles v kině. Jak já se kdysi těšil na Rattatouille v kině. Ano, nebuďme naivní, Pixar byl vždycky o pěnězích. Ale byla tam originalita, silný příběhy, i to posouvání technickejch hranic. Dneska už přestávám vidět rozdíl mezi Pixarama a ostatníma studiama. Sequely a prequely naplánovaný horem a dolem, animace vypadá pořád stejně... Je to škoda. Rád bych zase po x letech šel na animák do kina, ale jen tak to asi nebude. Univerzita pro příšerky? Sorry, ne.

2. World War Z - $66,000,000
Jesus Christ, kde v tomhle případě začít. O tomhle filmu se toho napsalo tolik (často z prdele vytažený blbosti - prej :D ), že výslednejch 66 milionů za víkend je skoro až zázrak. Brad Pitt a jeho Plan B v tom měl vlastní prachy a jeho producentskej dohled asi dělal neplechu. Proč po stopadesátý přepisovat historky o přetáčení třetího aktu, neshody s Markem Fosterem a bobtnající rozpočet. Však jste to už četli díky Imfově vrozené psavosti. Zajímavější je, že původní tracking naznačovat o skoro 20 milionů míň a prý zásadní rozdíl znamenaly 2 TV spoty v přestávce extrémně sledovaného utkání NBA. Nepíše to jenom Nikky, něco na tom asi bude. Takovej Superbowl-light effect. World War Z má před sebou ještě dlouhou cestu k tomu, aby se zaplatila. Rozpočet 190 milionů je potřeba ještě hodně nafouknout kvůli údajně "John Carterovsky" drahé reklamě a pochybným daňovým úlevám, které se naposledy vytahovaly u předraženýho Gatsbyho (Ne, Austrálie jen tak z prdele fakt Warnerům nevrátila 60 mega+). Pokud bude výdrž slušná, a dostaneme se na 200 mega z USA, tak svět může leccos zachránit. Ale vězte, že do červených čísel by se tento film dostal až za půl miliardou. Přesto, po té tolikrát popisované průserovosti, je tohle všeobecně považováno za velký úspěch.

3. Man of Steel - $41,215,000
Fuck you, Young Student. Tyhle o pár procent větší propady, než by se chtělo očekávat, nic neznamenají. Otvírák minulej týden byl obří, a stejně se to na 300 mega dostane. Navíc o sobě začíná dávat vědět svět. Přesná čísla teď ještě nevím, ale podle prvních informací to všude otvírá velmi slušně. Ano, i moje oblíbená Čína :D. Kam se skvěle obsazenej Henry Cavill a znovu všude milovanej rejža, vypravili. Dvojka se už usilovně vaří, prý na mírném ohni. Zároveň se usilovně hledá recept na Justice League of America. Otázkou je, jak nám ty nutný a všeobecně známý ingredience budou chutnat. Z filmu sem pořád nadšenej, po druhým shlédnutí začínám mít čím dál raději první půlku. Ano, ty emoce tam opravdu jsou a Snyder je boreeeeeec....

4. This is the End - $13,000,000
- but certainly not for Seth Rogen and Evan Goldberg. Už teda oficiálně. Pánové to dokázali. I přes velkou konkurenci tahle "postapo" komedie klesá pomalu a míří za luxusním sumičkou začínající osmičkou. Uvidíme, co na to svět. Tenhle snímek se už ale zaplatil. Co napsat víc? Těším se na to, chci vidět nasranou Hermionu...

5. Now You See Me - $7,870,000
Moji oblíbení čtyři řidiči koní nezpomalují a v pohodě si míří ke stodeseti milionům jenom ze země zaslíbené za velkou louží. BTW, Mark Ruffalo se objevil za poslední rok ve třech filmech a dohromady ty filmy vydělají něco kolem tří miliard celosvětově. Ano, s tím jedním trochu podvádím, ale takhle se přátelé vymaňuje ze škatulky "levnej herec z nezávisláren".

6. Rychle a Debilně 6 - $4,725,000
Pořád mě tahle kinozkušenost bolí, proto ono na první pohled trapné "Debilně". Ale ono to fakt bylo tak nezábavně debilní, že to furt bolí. Rychle a Debilně je celosvětově na 645 milionech a na 700 milionech se asi nezastaví. Rychle a Debilně 7 nás čeká v kinech už za rok, a vzhledem k traumatu z tohoto snímku a účasti mého silně neoblíbeného anglického plešouna (ne, není to BAFTA) to už bude beze mě. Však oni to Universalové přežijou.

7. The Internship - $3,425,000
Tahle dvojka, postavená proti sobě v posledním výplachu, se neprointerničí (fuj) ani k padesáti milionům z USA. Svět to těžko napraví. I když v Indii to bude určitě hodně populární 8) . Nevím, no. To téma mě prostě pro tyhle dva přijde příliš laciný. Ne že by VV a OW točili těžké filozofické traktáty, ale Google commercial? Really? Nebrečme pro ně, tohle si jasnej úspěch asi nezasloužilo. Byť sem to ještě neviděl, tak si troufnu předbíhat.

8. The Purge - $3,412,000
Ethan Hawke, Ethan Hawke. Řešilo se to už minule. Moje teze o jeho rostoucí popularitě byla nesprávně vyložena. Hawke má poslední rok prostě velký štestí na projekty, který vydělávají opravdu hodně moc peněz. Možná má jenom Ethan čuch na lidi a na projekty, ale druhej film v řadě, co produdentům přinese destíky milionů čistých zisků, to už nebude náhoda. Mimochodem, pokud by vás to zajímalo. Orlík za tenhle film nedostal předem prakticky nic, ale měl ve smlouvě procenta. link "mid-seven figures" :o

9. Star Trek Into Darkness - $3,000,000
K tomuhle filmu jsem za poslední tři měsíce napsal už naprosto všechno, a začíná mě pomalu srát. Ne, typ pomazánky v toastech připravených pro štáb při natáčení rozebírat už nebudu.

10. Iron Man 3 - $2,175,000
403 mega jenom z Ameriky, návrat do první desítky, nedávné podepsání Tonyho Starka (myslím jeho alter ego RDJuniora) pro Avengers 2 a 3. Víc se tady už asi taky říct nedá.

Nevešlo se....

Na jedenáctém místě zklamává The Bling Ring. Získat dva miliony z 650ti kin je prostě málo. Sofie Copolla měla k dispozici relativně přístupný a zajímavý téma a objektivně populární a sexy Emmu Watson. Bohužel, neklaplo to. Tohle těžko půjde před patnáct mega a prodělá to. Jako už xtej film v řadě Sofie. Což je škoda, protože z těch nemnoha interview, které tato křehká paní poskytla, vychází velmi sympaticky a člověk by jí skoro ty peníze na další film (Podobně jako arci-sympaťákovi Del Torovi) poslat.

Na dvanáctým místě přežívá film Epic, který co se tržeb týče, nedělá příliš čest svému jménu. Ukončování své pouti na 101 milionech není to, co by si producenti u tohoto high profile animáku představovali. Vše naštestí zase jednom zachraňuje svět. No a na konec ještě čestná zmínka o After Earth, které vyloženě směšně vyklízí pozice na čtranáctém místě a propadu o obřích 79 procent.

Tak, to je pro tentokrát vše. Možná ste si toho nevšimli, ale už tejden sem na moviezone nepostnul ani jednoho psa. Tak to teď napravím. link
265012
Protože je léto, a těch trháků přichází do kin klasicky hodně moc, tak se netypicky rozepíšu druhej tejden po sobě. [b]1. Monsters University - $82,000,000[/b] Asi bych se měl na tomhle místě radovat, ale mě to přijde mrzuté. Pixar mě už x let naprosto nezajímá, a svět (a hlavně USA) tento pocit bohužel nesdílí. Skákající lampy pořad vydělávají. V případě Příšerek 2 dokonce víc, než by jeden čekal. Buďme k sobě upřímní, Monstra pod postelí nikdy nebyla nejpopulárnější Pixarovkou a těžko se daly předpokládat miliardový tržby. Který přijdou za dva roky s Nemem a který přišli s třetí Toy Story. 82 mega za víkend znamená pro animák šance na 250 mega z USA, ne li víc. Velkej úspěch, ze kterýho se ale fakt radovat nemůžu. Jak já se kdysi těšil na Incredibles v kině. Jak já se kdysi těšil na Rattatouille v kině. Ano, nebuďme naivní, Pixar byl vždycky o pěnězích. Ale byla tam originalita, silný příběhy, i to posouvání technickejch hranic. Dneska už přestávám vidět rozdíl mezi Pixarama a ostatníma studiama. Sequely a prequely naplánovaný horem a dolem, animace vypadá pořád stejně... Je to škoda. Rád bych zase po x letech šel na animák do kina, ale jen tak to asi nebude. Univerzita pro příšerky? Sorry, ne. [b]2. World War Z - $66,000,000[/b] Jesus Christ, kde v tomhle případě začít. O tomhle filmu se toho napsalo tolik (často z prdele vytažený blbosti - prej :D ), že výslednejch 66 milionů za víkend je skoro až zázrak. Brad Pitt a jeho Plan B v tom měl vlastní prachy a jeho producentskej dohled asi dělal neplechu. Proč po stopadesátý přepisovat historky o přetáčení třetího aktu, neshody s Markem Fosterem a bobtnající rozpočet. Však jste to už četli díky Imfově vrozené psavosti. Zajímavější je, že původní tracking naznačovat o skoro 20 milionů míň a prý zásadní rozdíl znamenaly 2 TV spoty v přestávce extrémně sledovaného utkání NBA. Nepíše to jenom Nikky, něco na tom asi bude. Takovej Superbowl-light effect. World War Z má před sebou ještě dlouhou cestu k tomu, aby se zaplatila. Rozpočet 190 milionů je potřeba ještě hodně nafouknout kvůli údajně "John Carterovsky" drahé reklamě a pochybným daňovým úlevám, které se naposledy vytahovaly u předraženýho Gatsbyho (Ne, Austrálie jen tak z prdele fakt Warnerům nevrátila 60 mega+). Pokud bude výdrž slušná, a dostaneme se na 200 mega z USA, tak svět může leccos zachránit. Ale vězte, že do červených čísel by se tento film dostal až za půl miliardou. Přesto, po té tolikrát popisované průserovosti, je tohle všeobecně považováno za velký úspěch. [b]3. Man of Steel - $41,215,000[/b] Fuck you, Young Student. Tyhle o pár procent větší propady, než by se chtělo očekávat, nic neznamenají. Otvírák minulej týden byl obří, a stejně se to na 300 mega dostane. Navíc o sobě začíná dávat vědět svět. Přesná čísla teď ještě nevím, ale podle prvních informací to všude otvírá velmi slušně. Ano, i moje oblíbená Čína *:D*. Kam se skvěle obsazenej Henry Cavill a znovu všude milovanej rejža, vypravili. Dvojka se už usilovně vaří, prý na mírném ohni. Zároveň se usilovně hledá recept na Justice League of America. Otázkou je, jak nám ty nutný a všeobecně známý ingredience budou chutnat. Z filmu sem pořád nadšenej, po druhým shlédnutí začínám mít čím dál raději první půlku. Ano, ty emoce tam opravdu jsou a Snyder je boreeeeeec.... [b]4. This is the End - $13,000,000[/b] - but certainly not for Seth Rogen and Evan Goldberg. Už teda oficiálně. Pánové to dokázali. I přes velkou konkurenci tahle "postapo" komedie klesá pomalu a míří za luxusním sumičkou začínající osmičkou. Uvidíme, co na to svět. Tenhle snímek se už ale zaplatil. Co napsat víc? Těším se na to, chci vidět nasranou Hermionu... [b]5. Now You See Me - $7,870,000[/b] Moji oblíbení čtyři řidiči koní nezpomalují a v pohodě si míří ke stodeseti milionům jenom ze země zaslíbené za velkou louží. BTW, Mark Ruffalo se objevil za poslední rok ve třech filmech a dohromady ty filmy vydělají něco kolem tří miliard celosvětově. Ano, s tím jedním trochu podvádím, ale takhle se přátelé vymaňuje ze škatulky "levnej herec z nezávisláren". [b]6. Rychle a Debilně 6 - $4,725,000[/b] Pořád mě tahle kinozkušenost bolí, proto ono na první pohled trapné "Debilně". Ale ono to fakt bylo tak nezábavně debilní, že to furt bolí. Rychle a Debilně je celosvětově na 645 milionech a na 700 milionech se asi nezastaví. Rychle a Debilně 7 nás čeká v kinech už za rok, a vzhledem k traumatu z tohoto snímku a účasti mého silně neoblíbeného anglického plešouna (ne, není to BAFTA) to už bude beze mě. Však oni to Universalové přežijou. [b]7. The Internship - $3,425,000[/b] Tahle dvojka, postavená proti sobě v posledním výplachu, se neprointerničí (fuj) ani k padesáti milionům z USA. Svět to těžko napraví. I když v Indii to bude určitě hodně populární *8)* . Nevím, no. To téma mě prostě pro tyhle dva přijde příliš laciný. Ne že by VV a OW točili těžké filozofické traktáty, ale Google commercial? Really? Nebrečme pro ně, tohle si jasnej úspěch asi nezasloužilo. Byť sem to ještě neviděl, tak si troufnu předbíhat. [b]8. The Purge - $3,412,000[/b] Ethan Hawke, Ethan Hawke. Řešilo se to už minule. Moje teze o jeho rostoucí popularitě byla nesprávně vyložena. Hawke má poslední rok prostě velký štestí na projekty, který vydělávají opravdu hodně moc peněz. Možná má jenom Ethan čuch na lidi a na projekty, ale druhej film v řadě, co produdentům přinese destíky milionů čistých zisků, to už nebude náhoda. Mimochodem, pokud by vás to zajímalo. Orlík za tenhle film nedostal předem prakticky nic, ale měl ve smlouvě procenta. http://www.hollywoodreporter.com/news/purge-ethan-hawkes-low-salary-566331 "mid-seven figures" *:o* [b]9. Star Trek Into Darkness - $3,000,000[/b] K tomuhle filmu jsem za poslední tři měsíce napsal už naprosto všechno, a začíná mě pomalu srát. Ne, typ pomazánky v toastech připravených pro štáb při natáčení rozebírat už nebudu. [b]10. Iron Man 3 - $2,175,000[/b] 403 mega jenom z Ameriky, návrat do první desítky, nedávné podepsání Tonyho Starka (myslím jeho alter ego RDJuniora) pro Avengers 2 a 3. Víc se tady už asi taky říct nedá. [b]Nevešlo se....[/b] Na jedenáctém místě zklamává [b]The Bling Ring[/b]. Získat dva miliony z 650ti kin je prostě málo. Sofie Copolla měla k dispozici relativně přístupný a zajímavý téma a objektivně populární a sexy Emmu Watson. Bohužel, neklaplo to. Tohle těžko půjde před patnáct mega a prodělá to. Jako už xtej film v řadě Sofie. Což je škoda, protože z těch nemnoha interview, které tato křehká paní poskytla, vychází velmi sympaticky a člověk by jí skoro ty peníze na další film (Podobně jako arci-sympaťákovi Del Torovi) poslat. Na dvanáctým místě přežívá film [b]Epic[/b], který co se tržeb týče, nedělá příliš čest svému jménu. Ukončování své pouti na 101 milionech není to, co by si producenti u tohoto high profile animáku představovali. Vše naštestí zase jednom zachraňuje svět. No a na konec ještě čestná zmínka o [b]After Earth[/b], které vyloženě směšně vyklízí pozice na čtranáctém místě a propadu o obřích 79 procent. Tak, to je pro tentokrát vše. Možná ste si toho nevšimli, ale už tejden sem na moviezone nepostnul ani jednoho psa. Tak to teď napravím. http://good-wallpapers.com/animals/17695
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se