Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #198 o monstrech a posilování


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Jak cvičí Henry Cavill? Umí Jack Black zahrát vlkodlaka? A která monstra nejvíc děsí děti? 

Prostě výplach

Vlkodlak týdne
Film Školák vlkodlak je osmdesátkovou klasikou a před dvěma lety se v seriálu Vlčí mládě vrátil. V roce 1985 ale každopádně Michael J. Fox hrál basket jako chlupaté monstrum a měl s tím celkem velký úspěch. Jack Black a Kyle Gass se ale rozhodli v Adult Wolf ukázat světu, jak by to vypadalo, kdyby tenhle hrdina zestárnul.

Iron Man týdne
Robert Downey Jr. musí být Iron Man, i když jím být nechce. Ale jsou horší věci (třeba syfilis). Heather Denno vzala svého ani ne dvouletého syna Jaxsona (fakt se to tak píše) na natáčení filmu The Judge, který Downey chystá v Massachusetts. Bohužel prckovi řekla, že tam bude Iron Man a on očekával superhrdinu v kovovém obleku. Logicky ho tak čekalo zklamání a mámu hodně slz. Mrňavý fanda se ale dal fofrem dohromady, když ho přišla herecká hvězda utěšit. Jednou bude díky téhle historce machrovat na kámoše.

Monstra týdne
Otázka, jaké monstrum je nejděsivější, je stejně stará jako jestli je větší borec Sly nebo Arnold. U Screen Junkies se rozhodli to jednou pro vždy vyřešit a pozvali si odbornou porotu. Všem jejím členům je asi tak osm let a čeká je setkání s Vetřelcem, žralokem z Čelistí, Hannibalem Lecterem nebo monstrem z Mouchy. A ten moderátor si to viditelně užívá.

Pocta týdne
To, že v jednapadesáti letech opustil svět James Gandolfini, bylo dost nemilé překvapení. Sakra dobrý herec, který v osobním životě ani trochu nestál o slávu a mluvil o sobě jako o někom, kdo je neurotický jako hrdinové Woodyho Allena, jen dvakrát tak veliký, zemřel v Itálii na infarkt. Ačkoliv má na kontě pár velmi vydařených filmů, jeho nejslavnější rolí je mafián Tony Soprano. A tady se můžete mrknout na jeho nejlepší momenty. Pochopitelně bacha na spoilery.

Dokument týdne
Legendární Čelisti se těší velké pozornosti fanoušků i desítky let po premiéře. Jamie Benning, jenž má na kontě pár fanouškovských dokumentů o Hvězdných válkách, se mezi ně taky řadí, takže se rozhodl udělat dvě a půl hodiny dlouhý dokument právě o slavném žraločím hororu. Jde o sestřih momentů z filmu, jiných dokumentů, audiokomentářů, ale i informací, které Benning sehnal po hodinách mailování, skypování a hledání informací. Mrkněte na to.

Posilování týdne
Když má někdo hrát Supermana, je jasné, že nemůže vypadat jako třicetikilová anorektička. Henry Cavill musel kvůli roli strávit hodně času v posilovně a ve scénách, kdy se na plátně promenáduje bez trička, je to i hodně vidět. Máknout si musela i Antje Traue, která hraje Faoru. A vy se můžete mrknout, u čeho se ti dva museli zapotit. V podstatě jde o verbovací video pro Národní gardu, ale i tak se herci nejspíš v posilovně neflákali.

Casting týdne
Natalie Portman je dnes absolutní hvězda, může na sousedy machrovat s Oscarem a většina geeků by ji chtěla domů. To už je slušná kariéra na to, že začínala jako dětská herečka. Pochopitelně ale ne v rodinné komedii o trampotách se čtveřicí roztomilých bernardýnů, ale v Leonovi. I tam ale musela projít castingem a ukázat, že nebude vedle likvidátora Jeana Rena vypadat jako vyjevený prcek. A docela jí to šlo.

Běžci týdne
Superman má nový film a zatraceně se mu daří, takže po Muži z oceli by se časem mohl objevit další frajer ze stáje DC, který si říká Flash a je to nejrychlejší člověk na světě. Je ale rychlejší než Kal-El? Tuhle otázku řeší fandové už roky, ale Zack Snyder má jasno. Ve sprintu by si Flash asi Supermana dal, ovšem při bitce, v níž by oba spoléhali na rychlost, asi by to dopadlo obráceně. Když by se totiž obě těla v obří rychlosti srazila, Flash-člověk by pravděpodobně doslova explodoval. A pobíhat okolo Supermana do nekonečna jednoduše nejde, jednou by narazil a byl by konec. Zajímavá teorie, ale Snyder má nejspíš pravdu.

Restaurace týdne
Seriál Rodina Sopránů sice skončil už před pár lety, pořád má ale hodně fandů a ti se rozhodli uctít Jamese Gandolfiniho tím, že zašli do restaurace, kde se točil závěr slavné televizní gangsterky. V prodejně zmrzliny Holsten's se jich sešlo poměrně hodně a u stolu, kde sedával Tony Soprano, byla rezervačka připravená pro Gandolfiniho hrdinu. Celkem štýlo.

Duel týdne
Z českých herců byste si reálně dokázali v The Expendables představit Marka Vašuta, Ondřeje Vetchého, Petra Jákla, Karla Rodena nebo o pár let mladší dvojici Zdeněk Srstka a František Peterka. To by šlo.

Dnes si dáme fratpackovský duel. Otázka je jednoduchá - máte radši Owena Wilsona nebo Vince Vaughna? Jméno favorita napiště do předmětu a do textu uveďte důvody.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace