Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Promethea 2 sepíše nová krev


ikona
KarelR
prometheusprometheus 2ridley scott
Další velká sci-fi nás nemine. 

O kvalitách a nekvalitách Promethea už nemá cenu znovu debatovat. Pro 20th Century Fox je mnohem důležitější, že film i přes eRkový rating vydělal 400 milionů dolarů, a že jeho konec uvozoval pokračování. Toho bychom se mohli dočkat tak do dvou tří let, a Ridley Scott se aktivně podílí na tom, aby se hnulo kupředu.

Jeho posledním tahem je, že společně se studiem projektu najal nového scenáristu. Damona Lindelofa za klávesnicí vystřídá Jack Pagen, jenž musel oslnit dost lidi svojí sci-fi prvotinou Transcendence. Momentálně ji totiž natáčí Nolanův dvorní kameraman Wally Pfister, kterému před objektivem běhá sám Johnny Depp.

 

Dokáže Pagen překonat jedničku a utěšit tak nářky vetřelčích fanoušků? Zas tak těžká práce by to být neměla, ačkoliv se musí Prometheus 2 odpíchnout ze skromného startu s Noomi Rapace a Michaelem Fassbenderem. Vstoupí do hry další vesmírná loď? Nebo se Scott rozhodne pro intimnější sequel, který bude místo opulentní akce raději nabízet odpovědi? Příští měsíce nám určitě trochu napoví.

---

Vytáhni v hospodě:  Pro roli Elizabeth Shaw byly původně zvažovány Olivia Wilde, Anne Hathaway nebo Natalie Portman. Proč jsi sakra nevybral jednu z nich, Ridley?!?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace