Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z Enterprise mezi gangstery


ikona
Mr. Hlad
chris pinejoe carnahan
Režisér A-Teamu a Mezi vlky se chystá na pekelnou jízdu s kapitánem Kirkem 

Joe Carnahan je režisér, který nejspíš dost nerad dělá kompromisy. Sice to má asi vliv na jeho kariéru a právě kvůli jeho tvrdohlavosti nakonec novou verzi Přání smrti natočí někdo jiný, ale na druhou stranu tenhle talentovaný filmař si práci asi vždycky najde. A jeho novinka Stretch rozhodně vypadá jako film, na který se může člověk začít okamžitě těšit. Thrillerů s originální zápletkou totiž moc není. Hlavním hrdinou by tu měl být chlapík, který se živí jako řidič limuzíny a zrovna se mu moc nedaří. Dluží, kam se podívá, a tak s radostí vezme kšeft, při němž má po městě vozit podivného miliardáře.

Ze začátku to vypadá, že se jezdí od baru k baru a od klubu ke klubu jen tak, brzy se však ukáže, že neobvyklý klient se snaží prodat něco velmi cenného, konkrétně seznam lidí, kteří by měli sedět za katrem, ale zatím ve městě víceméně vládnou zločinu. A těm se rozhodně nebude líbit, že se o nich někdo vykecává. Rozpočet je sice podle všeho hodně malý, i tak však Carnahan sehnal zajímavé herce. Limuzínu bude řídit nezklamávající Patrick Wilson a na zadním sedadle se rozvalí Chris Pine, uvidíme, jak mu milionářská svině půjde. Vedle nich se objeví i Ed Helms z Pařeb a Brooklyn Decker. Premiéru by měl být Stretch někdy příští rok.

---

Vytáhni v hospodě: Než se stal režisérem, pracoval Carnahan osm let jako stěhovák.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace