Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Damon a pedofilové z kostela


ikona
Mr. Hlad
matt damon
Matt Damon chystá hodně kontroverzní a zajímavý projekt 

Matt Damon už je ve věku, kdy by měl pomalu začít pracovat na tom, aby nafasoval Oscara. Sice má doma jednoho za scénář k dramatu Dobrý Will Hunting, ale jako herec zatím stačil urvat jen dvě nominace. Loňský pokus s příběhem o dobrých lidech z venkova Promised Land úplně nevyšel, ale momentálně jedná všestranný herec o tom, že by se objevil v ve velmi zajímavém projektu. Ten zatím nemá název, ale ví se, že bude vycházet ze skutečných a nedávných událostí. Katolická církev desítky let kryla a snažila se utajit hromadu skandálů, v nichž figurovali kněží z Massachusetts, kteří mezi kázáním a modlením rádi prznili malé děti.

Žádná sranda pro organizaci, jež se pokouší tvářit jako maják morálky v prohnilém světě. Vyšetřování stále ještě neskončilo, ale už si vyžádalo hlavu kardinála Bernarda Lawa, jenž pomáhal celý skandál ututlat. Koho by si Damon zahrál, zatím není úplně jasné, ale to se určitě časem dozvíme. Za kamerou by mimochodem měl sedět Tom McCarthy. Tenhle chlapík se pořád ještě objevuje občas v menších filmových rolích, ale ukázal, že režie mu jde taky dobře. Má za sebou vynikající drama Nezvaný host a pomáhal pomohl vytvořit seriálovou Hru o trůny. A rozhodně se umí postavám dostat pod kůži. Tohle by mohlo být nakonec hodně zajímavé.

---

Vytáhni v hospodě: Damon prý přestal kouřit poté, co v Los Angeles navštívil hypnotizéra.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace